Sport

U Craiova, ultima încercare în perioada de mercato! Transferul lui Jefferson a revenit în prim plan. Singura condiţie care stă în calea mutării. Exclusiv

Universitatea Craiova încearcă să îl transfere pe brazilianul Jefferson în ultimele zile ale perioadei de mercato. Din informaţiile FANATIK, totul depinde de testele medicale ale brazilianului.
01.09.2022 | 20:29
U Craiova ultima incercare in perioada de mercato Transferul lui Jefferson a revenit in prim plan Singura conditie care sta in calea mutarii Exclusiv
Jefferson, aproape de un transfer la Universitatea Craiova.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova vrea să dea o ultimă lovitură în perioada de mercato. Oltenii încearcă să îl transfere pe brazilianul Jefferson Nogueira Junior, un brazilian în vârstă de 28 de ani, cotat la 1.000.000 de euro.

U Craiova, ultima încercare în perioada de mercato! Transferul lui Jefferson a revenit în prim plan

FANATIK a scris despre negocierile dintre cele două părţi şi despre faptul că transferul a intrat în impas după ce oltenii au ratat calificarea în grupele Conference League. Însă, Mirel Rădoi îl vrea pe mijlocaş şi transferul s-ar putea realiza în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, singurul impediment din calea mutării sunt problemele medicale ale brazilianului. Jefferson va repeta testele medicale, oficialii oltenilor dorind să fie siguri că nu există probleme din acest punct de vedere. Dacă totul va fi ok, cele două părţi au mari şanse de a ajunge la un acord.

Jefferson va mai fi supus unui set de teste medicale!

Chiar dacă oltenii au ratat calificarea în grupele Conference League, Mirel Rădoi vrea să aibă un lot numeros, mai ales că ambiţiile Universităţii Craiova sunt de a se lupta la titlu în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Jefferson este la Craiova, acolo unde va mai fi supus unui test medical. Dacă va ajunge la un acord cu oficialii oltenilor, brazilianul va întări mijlocul terenului, el putând evolua atât în centru, cât şi în banda dreaptă.

Brazilianul este liber de contract după despărţirea de Moreirense

Brazilianul în vârstă de 28 de ani a devenit liber de contract la 1 iulie, când s-a despărţit de Moreirense. Universitatea Craiova îl urmăreşte de mai mult timp pe Jefferson, însă până acum au fost doar tatonări între cele două părţi.

ADVERTISEMENT

Marius Şumudică a lucrat cu Jefferson în Turcia, la Gaziantep. Tehnicianul le-a dat oltenilor referinţe bune despre mijlocaşul brazilian, find unul dintre favoriţii lui “Şumi” când acesta antrena în Turcia.

Universitatea Craiova a bifat cinci transferuri până acum!

Jefferson ar putea fi al şaselea transfer al Universităţii Craiova din această vară. FANATIK a dezvăluit venirile lui Raul Silva, Ivan Martic, Rivaldinho şi Bogdan Mitrea. Un alt jucător important venit în Bănie în vară este Sergiu Hanca, cel care a cerut să plece de la Cracovia, din motive personale.

ADVERTISEMENT

Oltenii au o serie de trei victorii consecutive în SuperLiga, după un început mai greu de sezon. Echipa lui Mirel Rădoi speră să continue şirul victoriilor şi în deplasarea de la Mediaş cu Hermannstadt, care se va disputa joi seara, de la ora 21:00.

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Jefferson
  • 5 transferuri a perfectat până acum Universitatea Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru AFC Hermannstadt – Universitatea Craiova: 2,20 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT