Fotbal intern

U Craiova – Viitorul 2-0. Rezumatul video. Oltenii revin în top

22.09.2018 | 23:05
U Craiova  Viitorul 20 Rezumatul video Oltenii revin in top

U Craiova a câștigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu Viitorul, contând pentru etapa a 9-a din Liga 1 Betano. Ambele goluri ale partidei au fost marcate de bosniacul Elvir Koljic.

Oltenii aveau mare nevoie de acest succes, după înfrângerea neașteptată suferită la Mediaș înaintea pauzei competiționale. A fost 3-2 pentru Gaz Metan în acel meci, în condițiile în care Craiova bifase anterior două victorii în care marcase opt goluri.

U Craiova – Viitorul 2-0. Rezumatul video

Vezi fazele AICI

Cu Viitorul, lucrurile au fost clare din start. Koljic a marcat un gol fenomenal în minutul 4, iar apoi jucătorii oaspeților s-au pierdut. Oltenii au controlat partida și au mai înscris o dată prin același Koljic, cu o lovitură de cap în minutul 48.

Grație acestui succes, U Craiova a urcat de pe poziție de play-out până pe locul 4 în Liga 1 Betano, la numai două puncte în urma liderului CFR Cluj. În schimb, Viitorul a căzut pe locul 8, dar sezonul este mai strâns ca niciodată.

Între CFR Cluj, liderul campionatului, și Dunărea Călăași, ocupanta locului 9, sunt patru puncte diferență.

Craiova are în acest moment un golaveraj 17-9 și are al doilea cel mai bun atac din campionatul nostru, după FCSB. 12 din totalul celor 17 goluri ale oltenilor au fost înscrise de noul cuplu Mitriță-Koljic.

Etapa viitoare, Universitatea are meci în deplasare tocmai împotriva liderului CFR Cluj, în timp ce Viitorul va primi vizita celor de la Astra Giurgiu.

De menționat faptul că acest a fost cel de-al 5-lea meci consecutiv în care Craiova nu a pierdut cu Viitorul. Oltenii au pierdut numai două meciuri acasă pe parcursul anului 2018, cu FCSB și cu Concordia Chiajna.

Viitorul a ajuns în acest moment la nouă meciuri consecutive în care bifează victorie urmată de înfrângere. Echipa lui Hagi are un atac modest, cu nouă goluri înscrise în aceste prime opt etape.

Tags: