Fotbal intern

U Craiova vine cu o nouă variantă pentru reluarea sezonului în Liga 1: „Să se joace în sistem primăvară-toamnă din 2021″

03.04.2020 | 11:51
U Craiova vine cu o noua varianta pentru reluarea sezonului in Liga 1 Sa se joace in sistem primavaratoamna din 2021
ADVERTISEMENT

Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova, a venit cu o nouă variantă pentru reluarea sezonului din Liga 1 și anume desfășurarea competiției în sistem primăvară-toamnă.

Noua variantă găsită de U Craiova pentru reluarea sezonului

Marcel Popescu nu crede că se mai poate juca fotbal până la sfârșitul lunii iulie și a venit cu o propunere pentru încheierea actualului sezon, dar și pentru viitorul sezon.

ADVERTISEMENT

„Remarc faptul că sunt propuneri să se joace cu porțile închise, dar se sfidează cota de risc a cluburilor, pentru că oricând se pot îmbolnăvi și fotbaliștii.

Nu cred în formula să jucăm cu stadioanele închise. Eu cred că se va mai juca din nou, abia când se termină nebunia din toată Europa, eu văd că de la lună la lună situația se schimbă rapid, deci nu știu când se va mai putea juca.

ADVERTISEMENT

Personal, cred că pe la sfârșitul lunii iulie se poate relua fotbalul”.

„Până la sfârșitul anului calendaristic 2020 să se joace finalul sezoanelor și după să se joace în sistem primăvară-toamnă, asta ar fi o variantă”, crede Marcel Popescu .

„Starea psihică a jucătorilor este grav afectată!”

Marcel Popescu crede că întreruperea campionatului din cauza coronavirusului îi afectează foarte mult pe jucători, mai ales din punct de vedere psihic, mulți dintre ei fiind îngrijorați în ceea ce privește viitorul lor.

ADVERTISEMENT

„Cred că cei trei parametri care îi dau valoare jucătorilor (starea fizică, psihică și emoțională) este afectată de această întrerupere a campionatului.

Se poate ca jucători care stau bine din punct de vedere fizic să stea mai slab din punct de vedere emoțional și al stresului. Este o situație din care trebuie să ne întoarcem mult mai puternici și cu o dorință mult mai mare de arăta lucruri bune”, a încheiat Marcel Popescu.

ADVERTISEMENT
  • 70 de ani este vârsta lui Marcel Popescu