Fotbal intern

U Craiova vine cu trenul la Bucureşti pentru meciul cu Dinamo! De ce au renunţat oltenii la autocar

13.12.2018 | 17:03
U Craiova vine cu trenul la Bucuresti pentru meciul cu Dinamo De ce au renuntat oltenii la autocar

U Craiova va juca pe terenul celor de la Dinamo Bucureşti în etapa 20 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, sâmbătă, de la ora 20.00, iar conducerea echipei pregătite de Devis Mangia au decis ca oltenii să facă deplasarea la Bucureşti cu trenul.

Oficialii echipei U Craiova îşi doresc să evite aglomeraţia de la Balş, dar şi traficul aglomerat de la intrarea în Bucureşti, mai ales în zona cartierului Militari, iar aşa au ajuns la decizia că este mai bine ca jucătorii lui Devis Mangia să apeleze la tren, mai ales că se poate face în condiţii foarte bune şi fără întârziere.

U Craiova a decis să vină cu trenul la Bucureşti pentru meciul cu Dinamo

Astfel, oltenii vor avea un antrenament vineri, 14 decembrie, iar apoi jucătorii lui Devis Mangia vor mâna de prânz şi vor pleca spre gara din Craiova. Deplasarea către Bucureşti este programată la ora 14.10 cu Intercity, spre Capitală, anunţă Digi Sport.

Trenul în care se vor afla oltenii va ajunge în Gara de Nord după trei ore şi 11 minute, adică la ora 17.21. Delegaţia lui U Craiova va fi aşteptată la gară de autocarul oficial al oltenilor, care va pleca încă de dimineaţă pentru a ajunge la timp. Asta nu e tot! Oltenii lui Devis Mangia vor avea parte şi de susţinerea suporterilor la meciul din “Ştefan cel Mare”. De la Craiova vor pleca mai multe autocare cu fani, iar aproximativ 1000 de olteni vor fi prezenţi la partida cu Dinamo de sâmbătă seară.

Daniel Popa şi Nicuşor Bancu în meciul jucat de U Craiova cu Dinamo

Oltenii ocupă locul 3 în clasament

După 19 etape jucate în Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, Dinamo se află pe locul 11, cu 19 puncte, după 4 victorii, 7 remize şi 8 înfrângeri. De partea cealaltă, CS U Craiova ocupă poziţia a 3 a în clasament, cu 35 de puncte, la 5 în spatele liderului CFR Cluj. Oltenii antrenaţi de Devis Mangia au 10 victorii, 5 remize şi 4 înfrângeri în cele 19 meicuri jucate.

  • Dinamo – U Craiova se joacă sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 20.00, în etapa 20 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.
Tags: