Fotbal intern

U Craiova – Voluntari 2-1. Oltenii continuă parcursul perfect, după un gol superb înscris de Cicâldău din lovitură liberă! Video

20.09.2020 | 01:05
U Craiova  Voluntari 21 Oltenii continua parcursul perfect dupa un gol superb inscris de Cicaldau din lovitura libera Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova rămâne cu procentaj 100% în Casa Pariurilor Liga 1 după ce s-a impus cu 2-1 în fața celor de la FC Voluntari. Pentru olteni au punctat Koljic și Cicâldău, iar oaspeții au înscris prin Costin. 


LIVE VIDEO

U Craiova – FC Voluntari 2-1

UPDATE, 23:37. Final de meci la Craiova! Oltenii câștigă meritat meciul cu FC Voluntari, scor final 2-1!

ADVERTISEMENT

UPDATE, 23:24. Min. 82: Din nou ocazie mare pentru Craiova. Bairam șutează în portarul lui FC Voluntari dintr-o poziție foarte bună, iar CS U Craiova a fost aproape de desprinderea pe tabelă!

UPDATE, 23:14. Min. 71: Cicâldău înscrie superb cu un șut în vinclu din lovitură liberă de la peste 20 de metri, iar Craiova preia conducerea din nou în meciul cu ilfovenii! VEZI GOLUL AICI!

ADVERTISEMENT

UPDATE, 23:05. Min.62: O nouă ocazie penru Cicâldău, care șutează de la 20 m, iar Rîmniceanu respinge în corner. Craiova forțează victoria.

UPDATE, 23:00.  Min. 57: Voluntari egalează după o centrare a lui Răzvan Grădinaru și lovitura de cap bine plasată a lui Cristian Costin, aflat la primul gol în Liga 1!

ADVERTISEMENT

UPDATE, 22:48. A început repriza a doua!

UPDATE, 22:33. Min.45: Pauză la Craiova, care conduce pe FC Voluntari cu 1-0!

UPDATE, 22:22. Min.35: Elivr Koljic își face apariția în careu și marchează cu latul din 6 metri. Koljic este golgheterul campionatului cu 5 reușite.

VEZI GOLUL AICI.

UPDATE, 21:56. Min 10: Craiova și-a creat deja o ocazie uriașă, și era să deschidă scorul după ce Cicâldău a trimis un șut în diagonală și care a trecut la o palmă pe lângă stâlpul porții lui Rîmniceanu.

ADVERTISEMENT

Start de meci

UPDATE, 20:20, Echipele de start:

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Constantin, Bălașa, Bancu – Bic, Nistor, Cicâldău – Ivan, Koljic, Mihăilă.

Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Balaur, Armaș, Vlad – Torres, Căpătînă, Gheorghe, Grădinaru – Mailat, Perreira.


Ambele echipe, alături de ele mai aflându-se şi Botoşani şi CFR Cluj în această postură, sunt neînvinse după primele trei meciuri, însă numai Craiova a reuşit să adune punctajul maxim, celelate făcând şi un egal, în consecinţă acumulând şapte puncte.

După ce în anii precedenţi Voluntari începea catastrofal, instalându-se în coada plutonului, iată că tocmai acum, când a şi pierdut câţiva jucători importanţi, Mihai Teja a reuşit să ofere o disciplină tactică remarcabilă formaţiei sale şi a avut parte de un start excelent, încununat de succesul cu 2-1 pe teren propriu în ultima etapă în faţa FCSB.

Craiova – Voluntari Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Craiova – Voluntari se joacă sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în cadrul rundei a patra din prima divizie. Jocul este transmis în direct pe canalele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO.

Craiova este echipa contrastelor între evoluţiile din competiţia internă şi cea din Europa, unde s-a făcut de ruşine în Georgia, ieşind din primul tur al Europa League, în faţa unei echipe aflată la primul succes de asemenea anvergură, Lokomotiv Tbilisi. S-a pus chiar problema demiterii antrenorului Cristiano Bergodi.

Craiova vine după succesul clar de la Ovidiu

Însă totul a rămas în stadiul de intenţie, poate şi pentru că între timp s-a infectat cu coronavirus patronul Craiovei, Mihai Rotaru şi acesta şi-a revenit cu greu. Acum alţi membri din stafful administrativ i-au călcat pe urme, după ce şi antrenorul Bergodi a fost izolat 14 zile pentru aceeaşi problemă.

Craiova vine după un reconfortant succes reuşit la Ovidiu, în etapa precedentă, 4-1 pe terenul Viitorului, care fără Gică Hagi pe bancă, e o ceată de copii care sunt lipsiţi de profesor. Acasă a jucat un singur meci, câştigat la pas, cu 2-0, în faţa umbrei Astrei Giurgiu.

Cicâldău, singurul semn de întrebare în tabăra olteană

Rămâne de văzut care va fi starea sănătăţii mijlocaşului Alex Cicâldău, om de bază în primul unsprezece, în urma accidentării suferite în debutul partidei de la Ovidiu. În rest Bergodi are la dispoziţie tot lotul şi va fi interesant de văzut dacă îl va trimite pe teren, fie şi pentru un număr de minute, pe fostul atacant al Voluntarilor, Alex Tudose.

Deşi este un meci între două echipe de podium casele de pariuri nu par a ţine cont de acest aspect. Craiovenii au primit cotă de 1,60 la victorie, ceea ce arată că sunt mari favoriţi, iar ilfovenii chiar ar da lovitura dacă ar ieşi cota lor la succes, care este 6,00.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – U Craiova: 1,75 este cota pentru „2 solist“. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT