Fotbal intern

U Craiova vrea un atacant de la Dinamo Brest! Câţi bani cere fotbalistul

24.12.2018 | 10:31
U Craiova vrea un atacant de la Dinamo Brest Cati bani cere fotbalistul

FANATIK.RO a aflat cine este atacantul pe care îl vrea U Craiova! Devis Mangia a dezvăluit la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaş că doreşte să transfere un vârf dacă va continua să joace în sistemul 4-2-3-1, iar italianul a pus ochii pe un fotbalist care evoluează pentru Dinamo Brest.

Pavel Savitskiy este atacantul în vârstă de 24 de ani pe care doreşte U Craiova să îl transfere, dar pentru care Dinamo Brest cere o sumă frumoasă de bani. Devis Mangia vrea să îşi întărească lotul în perioada de mercato din această iarnă, iar pe lista italianului de le banca tehnică a oltenilor este un jucător cu 16 selecţii în echipa naţională a Belarusului.

U Craiova vrea să-l transfere pe Pavel Savitskiy. Câţi bani vrea fotbalistul

FANATIK.RO a aflat că U Craiova s-a interesat deja de serviciile lui Pavel Savitskiy, fotbalist care a fost cumpărat de Dinamo Brest de la Jagiellonia cu 232.000 de euro. Cel care a luat legătura cu impresarul jucătorului în vârstă de 24 de ani este Marcel Popescu, preşedintele grupării din Bănie, dar răspunsul agentului nu a fost pe placul oficialului. Dinamo Brest este dispusă să renunţe la serviciile lui Pavel Savitskiy dacă U Craiova va plăti 1.000.000 de euro. Mai mult, nici pretenţiile financiare ale jucătorului nu sunt mici. Atacantul care a înscris 18 goluri şi a oferit 9 pase decisive în 36 de meciuri jucate în 2018 doreşte un salariu anual de 300.000 de euro.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro, Pavel Savitskiy a ajuns la Dinamo Brest pe 1 ianuarie 2018 şi a semnat un contract valabil până pe 31 decembrie 2020. Atacantul în vârstă de 24 de ani a jucat în 40 de meciuri pentru Dinamo Brest, a înscris 20 de goluri şi a oferit 9 pase decisive. Pentru echipa naţională a Belarusului, Pavel Savitskiy a bifat 16 selecţii şi a dat 4 goluri. Atacantul dorit de U Craiova are prezenţe şi la naţionalele U21, U19, U18 şi U17.

Pe lista celor de la U Craiova se mai află şi Carlos Fortes, atacant dorit şi de FCSB, dar care are şanse mari să plece în străinătate de la Gaz Metan Mediaş. FANATIK.RO a anunţat pe 21 decembrie că fotbalistul portughez este la un pas de formaţia din primă ligă din China, Dalian Yifang.

  • 203 meciuri, 70 de goluri şi 26 de pase decisive are Pavel Savitskiy pentru Neman Grodno
  • 1,5 milioane de euro este cota de transfer a lui Pavel Savitskiy