Fotbal international

U Craiova vrea să strice sărbătoarea de 110 ani a lui Honved Budapesta! Antrenorul maghiarilor, semnal de alarmă: “Au o echipă puternică”

Autor: Razvan Nicolae | 31.07.2019 | 13:32
U Craiova vrea să strice sărbătoarea de 110 ani a lui Honved Budapesta! Antrenorul maghiarilor, semnal de alarmă:
U Craiova vrea să strice sărbătoarea de 110 ani a lui Honved Budapesta

U Craiova vrea să strice sărbătoarea de 110 ani a lui Honved Budapesta. Formaţia din capitala Ungariei se pregăteşte de ceremonia care va avea loc pe 3 august, la două zile după manşa retur contra echipei antrenate de Corneliu Papură.

U Craiova vrea să strice sărbătoarea de 110 ani a lui Honved Budapesta. Anunţul făcut de antrenorul maghiarilor

U Craiova este pregătită să strice sărbătoarea lui Honved Budapesta, club care va împlini 110 ani în câteva zile. Înaintea meciului de pe stadionul “Ion Oblemenco”, maghiarii au susţinut o conferinţă de presă prin care au marcat acest eveniment. Giuseppe Sannino, antrenorul formaţiei din capitala Ungariei, a tras un semnal de alarmă înainte de meciul retur din turul 2 preliminar al Europa League, dar a susţinut că cele două echipe pornesc cu şanse egale la calificare.

“La Craiova vom juca împotriva unei echipe puternice şi vom folosi toate informaţiile pe care le avem ca să obţinem victoria. Adversarul nostru este unul periculos. Europa League este o competiţie importantă pentru noi, la fel cum este şi campionatul. Şansele la calificare sunt 50-50”, a declarat Giuseppe Sannino.

U Craiova vrea să strice sărbătoarea de 110 ani a lui Honved Budapesta
U Craiova vrea să strice sărbătoarea de 110 ani a lui Honved Budapesta

“Putem juca mai bine decât în dubla cu Zalgiris”

Dorde Kamber, căpitanul lui Honved Budapesta, şi-a prelungit contractul cu formaţia din capitala Ungariei şi a prefaţat returul cu U Craiova. “Au o echipă bună, aşa cum am simţit în meciul tur. Noi jucăm din ce în ce mai bine şi putem să avem o evoluţie mai bună decât în dubla cu Zalgiris”, a declarat mijlocaşul de 35 de ani.

În tur, U Craiova şi Honved Budapesta au terminat la egalitate, scor 0-0. Meciul nu a fost transmis la TV în România, iar oltenii au avut de suferit din cauza jocului dur al adversarilor. Stephane Acka şi Nicuşor Bancu au ieşit şifonaţi de pe teren, ambii având arcada spartă. În turul 3 preliminar al Europa League, echipa care va câştiga această dublă manşă se va duela cu AEK Atena.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!