Sport

”U” se mută de pe Cluj Arena, din cauza gazonului „horror”. Unde vor juca „șepcile roșii” următorul meci programat „acasă”

”U” Cluj nu va disputa pe propriul teren meciul cu CS Mioveni în etapa a 25-a din SuperLiga, din cauza gazonului „horror”.
31.01.2023 | 17:49
U se muta de pe Cluj Arena din cauza gazonului horror Unde vor juca sepcile rosii urmatorul meci programat acasa
”U” Cluj își dispută meciul cu CS Mioveni de „acasă” la Mediaș. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gazonul de pe Cluj Arena se înrăutățește de la etapă la etapă. Ultimul meci al „șepcilor roșii” pe teren propriu, scor 0-0 cu Rapid, a avut loc în condiții modeste mai ales după ninsoarea înaintea partidei cu giuleștenii.

”U” Cluj va juca meciul cu CS Mioveni la Mediaș

Astfel, condițiile impracticabile de joc de pe Cluj Arena i-au determinat pe oficialii Universității Cluj să mute următorul meci de pe teren propriu pe un alt stadion.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul unei postări de rețelele de socializare, ”U” Cluj a precizat că partida cu CS Mioveni, în etapa 25 din SuperLiga va avea loc pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaș, unde suprafața nu le dă atât de multe bătăi de cap jucătorilor.

Meciul va avea loc pe 10 februarie, de la ora 17:00. De asemenea, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău ar putea folosi aceeași strategie și la următorul meci de acasă, cu FC Botoșani, potrivit monitorulcj.ro. „Șepcile roșii” speră să revină pe stadion la ultimul meci de acasă din sezonul regulat împotriva Farului Constanța.

ADVERTISEMENT

”U” Cluj se mută de pe Cluj Arena pe stadionul din Mediaș

„Având în vedere starea gazonului de pe Cluj Arena și a notificărilor primite de clubul nostru din partea Ligii Profesioniste de Fotbal și a deținătorului drepturilor TV, partida de pe teren propriu cu CS Mioveni se va desfășura pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaș, unde suprafața de joc se prezintă în condiții mai bune”, se arată pe pagina oficială de Facebook a clujenilor.

Venit pe banca lui ”U” Cluj la începutul anului, Ioan Ovidiu Sabău nu a simțit încă gustul înfrângerii. „Șepcile roșii” au câștigat cu FC Voluntari, scor 2-1, meciul de pe Cluj Arena care, de asemenea, le-a dat bătăi de cap jucătorilor.

ADVERTISEMENT

În ultimul meci, ”U” Cluj a jucat tot pe teren propriu și a remizat, scor 0-0 cu Rapid tot pe o suprafață de joc „horror”. La finalul meciului, fotbaliștii aflați sub comanda lui Adi Mutu s-au plâns de gazonul pe care l-au considerat principalul inamic în obținerea celor trei puncte.

Jucătorii Rapidului consideră că au fost dezavantajați din cauza gazonului de pe Cluj Arena: „Un teren jalnic”

Rapid nu a reușit să plece cu toate cele trei puncte de pe Cluj Arena în meciul cu ”U”. La finalul jocului, fotbaliștii giuleșteni și-au exprimat nemulțumirea.

ADVERTISEMENT

„Au avut și ei câteva situații. Noi am avut 2-3 ocazii destul de bune, pe un teren jalnic. Cred că e destul de corect rezultatul.

N-ați avăzut în prima repriză când a șutat Ianis Stoica era pe lângă poartă și s-a oprit în baltă la trei metri. Asta e situația. Noi am încercat să ne facem treaba. 

A fost vorba de terenul foarte greu, nu puteam să ne facem un joc de pase. Ei sunt obișnuiți cu acest teren și e un punct câștigat”, a declarat Ștefan Pănoiu.

„0-0 cred că era cel mai așteptat rezultat pe un astfel de teren. Nu-mi să cred că în prima ligă din România sunt astfel de terenuri. Astea sunt condițiile și cred că un punct e bun pentru că nu am pierdut. Vom juca acasă două meciuri. Spunea-i că am fost izolat. Așa a fost meciul ăsta”, a declarat și Marko Dugandzic.

ADVERTISEMENT