News

Asasinul lui Emi Pian a fost eliberat alături de alți rivalii săi din clanul Duduianu

Ucigașul lui Emi Pian a fost eliberat alături de alți interlopi din clanul Duduianu după mai bine de un an petrecuți în arest după crima care a pus pe jar lumea subterană a Capitalei.
14.11.2021 | 14:23
Asasinul lui Emi Pian a fost eliberat alaturi de alti rivalii sai din clanul Duduianu
Emi Pian a fost asasinat anul trecut, in luna august, iar ucigasul lui a fost eliberat de curand Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Acum mai bine de un an, pe 4 august 2020, lumea interlopă a Capitalei era în fierbere. Emi Pian, liderul clanului Duduienilor era asasinat, în urma unei partide de barbut, de un rival, parte a clanului Rinu, Richard Gheorghe.

Arestat preventiv la acea vreme, Richard Gheorghe a fost eliberat zilele trecute din arestul preventiv, magistrații luând decizia să fie cercetat aflat sub control judiciar pentru 60 de zile.

ADVERTISEMENT

Ucigașul lui Emi Pian, eliberat alături de cei care au vrut să răzbune crima

Richard Gheorghe, suspectul principal al crimei în care și-a pierdut viața Emi Pian a fost eliberat de magistrați, acesta urmând să fie cercetat sub control judiciar, măsură impusă pentru următoarele 60 de zile. Alături de membrul clanului Rinu, cel care este considerat principalul vinovat pentru asasinarea interlopului Emi Pian, au fost eliberați din arest și cei care au dorit să se răzbune în urma crimei.

Mai exact, frații lui Emi Pian, Laurențiu și Gheorghe, cei care au încercat, la rândul lor, să îl ucidă pe Richard Gheorghe pentru a-l răzbuna pe liderul Duduienilor, au fost și ei puși sub control judiciar pentru 60 de zile.

ADVERTISEMENT

”Înlocuiește măsura arestării preventive luate fată de inculpații Gheorghe Emanuel Richard, Duduianu Vasile, Duduianu Laurențiu, cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri.

Dispune punerea în libertate a inculpaților, la rămânerea definitivă a prezentei încheieri, dacă nu sunt arestați sau deținuți în altă cauză”, se arată în decizia luată de magistrați și citată de Cancan.

ADVERTISEMENT

Frații lui Emi Pian nu se pot apropia de cel care l-a ucis pe liderul Duduienilor

Evident, pe lângă eliberarea interlopilor și instituirea controlului judiciar asupra lor, magistrații au decis anumite interdicții pentru aceștia, nerespectarea lor fiind aspru sancționată.

”Să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme; să nu se apropie de inculpatul Drăghici Ionuț Gheorghe, de inculpatul parte-civilă Gheorghe Emanuel Richard, de niciunul din martorii din prezenta cauză și să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale.

ADVERTISEMENT

Impune inculpatului Gheorghe Emanuel Richard (…) să nu depăşească raza teritorială a municipiului București, decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei de judecată; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme; să nu se apropie de niciun inculpat, martor (cu excepția martorului Gheorghe Marius) sau persoane vătămate din cauză și să nu comunice cu acestea, direct sau indirect, pe nicio cale”, se mai precizează în decizia magistraților.

Uciderea lui Emi Pian a pus pe jar lumea interlopă

Emi Pian, liderul necontestat al clanului Duduienilor a fost ucis, anul trecut, pe 4 august, în urma unei partide de barbut care avea loc într-o casă din zona Giulești din București. În acel moment, conducătorul Duduienilor intrase într-un conflict direct cu Richard Gheorghe, un reprezentant al clanului Rinu pentru că ar fi intervenit într-o afacere care implica cămătăria.

Acesta din urmă a scos un briceag și l-a înjunghiat în picior pe Emi Pian, atingând artera femurală a acestuia. Încă conțtient, Emi Pian a cerut ajutorul fraților săi care au năvălit cu un topor asupra lui Richard Gheorghe, dar au reușit doar să îl rănească, el fiind, apoi, acuzați de tentativă de omor.

Dus la spital, Emi Pian, pe numele său adevărat Florin Mototolea, nu a supraviețuit în ciuda eforturilor medicilor, moartea liderul Duduienilor provocând frământări mari în lume ainterlopă, cu atât mai mult cu cât clanul pe care îl conducea s-a trezit, brusc, fără un șef care să se impună în fața altora.

ADVERTISEMENT
Tags: