Sport

”Ucigașul” de staruri! Blestemul golurilor marcate de Aaron Ramsey a lovit din nou. Cine e noua ”victimă” a galezului

Continuă blestemul golurilor lui Aaron Ramsey. Când galezul marchează, o celebritate se ridică la cer. Fotbalistul de la Nice are pe ”conștiință” o nouă victimă.
09.08.2022 | 00:09
Ucigasul de staruri Blestemul golurilor marcate de Aaron Ramsey a lovit din nou Cine e noua victima a galezului
Când Aaron Ramsey marchează, o vedetă moare. ”Lista victimelor” galezului a ajuns la 23 de personalități care și-a găsit sfârșitul după o reușită a fotbalistului
ADVERTISEMENT

Internaționalul galez Aaron Ramsey este, fără voia lui, spaima celebrităților. Nu mai puțin de 23 de ”victime” a făcut fotbalistul de-a lungul carierei, după ce și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Ultima vedetă care s-a stins din viață la 24 de ore după o reușită a fotbalistului legitimat la Nice este Olivia Newton-John.

Când Ramsey marchează, urmează o tragedie

Fotbalistul Aaron Ramsey și-a atras o notorietate de care nu este deloc mândru, deși în niciunul dintre cazuri nu are vreo vină. Din 2009, până în prezent nu mai puțin de 23 de celebrități au murit la scurt timp după ce fotbalistul a marcat un gol.

ADVERTISEMENT

Actrița și cântăreața Olivia Newton-John s-a stins din viață, luni, după ce Ramsey a înscris primul său gol din noul sezon pentru Nice, grupare la care este coechipier cu Rareș Ilie, acesta bifând și el primele minute în tricoul francezilor.

Anunțul morții actriței a fost făcut chiar de soțul acesteia. În vârstă de 73 de ani, Olivia Newton-John a pierdut lupta cu cancerul de sân pe care o ducea de vreme îndelungată.

ADVERTISEMENT

”Olivia a fost un simbol al triumfului și al speranțelor de peste 30 de ani. Inspirația ei de vindecare și experiența de pionierat cu medicina plantelor continuă cu Fondul Fundației Olivia Newton-John, dedicat cercetării medicinei plantelor și cancerului”, a spus soțul ei, John Easterling, citat de Daily Mail.

Fosta actriță a reușit, în 1992, să se vindece de cumplita maladie și ulterior în 2013. Boala a recidivat, însă, în 2017.

ADVERTISEMENT

”A făcut parte din viața mea atât de mult timp. Am simțit că ceva nu este în regulă. Este îngrijorător când se întoarce, dar m-am gândit ’O să trec peste asta din nou’”, spunea actrița în urmă cu doi ani, într-un interviu pentru presa din Marea Britanie, referindu-se la boala cumplită cu care a luptat.

Coincidențele macabre cu golurile lui Aaron Ramsey

Olivia Newton-John este ultima ”victimă” din lista consistentă a celebrităților care au plecat din această lume la scurt timp după ce Aaron Ramsey a sărbătorit înscrierea unui gol.

ADVERTISEMENT

Din 2009 încoace și-au pierdut viața nu mai puțin de 23 de personalități. Primul a fost Antonio de Nigris, fost fotbalist mexican. Doi ani mai târziu Osama Bin Laden, cel mai căutat om al planetei în acel moment, acuzat că a orchestrat atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, a fost ucis tot după ce Ramsey a marcat un gol.

Steve Jobs, Muammar Al-Gaddafi, Whitney Houston, Paul Walker, Robin Williams și David Bowie, Nancy Reagan, sau Roger Moore sunt alte celebrități din ”lista de victime” a galezului.

Până la Olivia Newton-John, ultimele personalități care au murit după o reușită a fotbalistului au fost Keith Flint, solistul trupei Proddigy și actorul Luke Perry, ambii în 2019.

ADVERTISEMENT