News

Ucigașul fetiței din Arad rupe tăcerea. De ce a fost omorâtă, de fapt, copila. Filmul reținerii criminalului

Tatăl vitreg al fetiței găsite moarte pe un câmp din Arad a recunoscut că el este autorul crimei. Ucigașul explică de ce a fost omorâtă, de fapt, copila. Poliția a prezentat filmul reținerii criminalului.
02.11.2021 | 11:59
Ucigasul fetitei din Arad rupe tacerea De ce a fost omorata de fapt copila Filmul retinerii criminalului
Ucigașul fetiței din Arad rupe tăcerea. De ce a fost omorâtă, de fapt, copila. Filmul reținerii criminalului. Sursa foto: Poliția Română
ADVERTISEMENT

Luni seara, procurorii l-au reținut pe principalul suspect în cazul fetiței găsite sâmbătă fără viața, lângă un cimitir din Arad. Tatăl vitreg al copilei, un bărbat de 23 de ani, a ajuns în custodia Poliției.

La câteva ore după ridicarea sa de la domiciliu, acesta și-ar fi recunoscut fapta, scrie Antena 3. Tânărul a explicat de ce a decis să-i ia viața micuței de 4 ani.

ADVERTISEMENT

De ce a fost ucisă, de fapt, fetița din Arad. Care este motivul crimei

În urmă cu o zi, la puțin timp după ce copila a fost recunoscută pe baza portretului robot, anchetatorii au ajuns imediat la tatăl ei vitreg, pe care l-au dus la audieri.

Între timp, acesta și-a a recunoscut, fapta, dar afirmă că uciderea copilei a fost un accident, petrecut atunci când avea grijă de ea şi de fratele acesteia, de 3 ani. În tot acest timp, concubina sa era la maternitate pentru a da naștere unui al treilea copil.

ADVERTISEMENT

Criminalul a povestit în fața anchetatorilor că fetița era agitată și avea tot timpul chef de joacă. Din această cauză, într-un moment de furie, spune că a dat-o cu capul de perete.

Realizând că micuța nu mai respiră, tatăl vitreg a încercat să o resusciteze. Ulterior, a dezbrăcat-o și a spălat-o, notează sursa citată.

ADVERTISEMENT

După ce a constatat că micuța este moartă, ucigașul a pus-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi într-o zonă pe care o cunoștea foarte bine.

Pe câmpul din Arad, acesta a turnat două sticle de acetonă pe ea și a incendiat-o, după care a plecat cu un alt taxi spre casă.

ADVERTISEMENT

Filmul arestării ucigașului de la Arad

Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad a fost ridicat din pat de către anchetatorii, luni seara.

După ce a fost reținut de Poliție, suspectul a dat declarații anchetatorilor timp de două ore și jumătate și ulterior a fost reținut. Bărbatul de 23 de ani a declarat la audieri că moartea copilului a fost un accident.

Din datele anchetatorilor, principalul suspect al crimei ar fi consumat droguri înainte de tragedie.

Totodată, procurorii au suspiciuni și cu privire la implicarea mamei fetei, ei cred că femeia ar fi știut ce s-a întâmplat, iar dacă probele vor dovedi aceste suspiciuni, ea ar putea fi incriminată pentru tăinuire. Și femeia a fost audiată în acest caz.

Cadavrul micuței a fost găsit vineri pe un teren de lângă un cimitir, de câinele unui localnic. Copilul a putut fi identificat după ce specialiștii au reușit să îi facă portretul-robot.

”Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri.

Acum, să răspundă pentru faptele lui! În acest moment, este reținut, pentru 24 de ore, iar polițiști continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz”, a scris Poliția Română pe Facebook, în legătură cu acest caz.

ADVERTISEMENT