ADVERTISEMENT
News

Ucigașul italian al unei românce pe care o lăsase însărcinată riscă închisoarea pe viață

Autor: Adrian Ilie | 29.07.2020 | 14:03
Ucigașul italian al unei românce pe care o lăsase însărcinată riscă închisoarea pe viață
Antonino Borgia și victima sa, Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza/ Foto: palermotoday.it

Un om de afaceri italian a recunoscut că a ucis-o pe iubita sa, de origine română, care era însărcinată în luna a patra. Fapta a fost comisă în noiembrie 2019,  iar procesul ucigașului va începe în luna octombrie, scrie Digi24.ro citând Palermo Today. Bărbatul riscă o condamnare la închisoare pe viață.

ADVERTISEMENT

Antonino Borgia (51 de ani), proprietar al unei firme de construcții, a început o relație cu Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, chiar dacă era căsătorit și  avea un copil.

Victima sa, în vârstă de 30 de ani, se născuse în România dar fusese înfiată de mică de o familie de italieni din Giardinello, provincia Palermo.

ADVERTISEMENT

Ucigașul a lovit victima de 10 ori cu cuțitul

Borgia a ucis-o cu 10 lovituri de cuțit și i-a aruncat trupul la marginea  unui drum. Anchetatorii susțin că fapta a fost premeditată în condițiile în care femeia i-a spus că este însărcinată  și i-ar fi cerut  o sumă de bani  pentru a nu-i spune soției lui Borgia de relația pe care o avea cu soțul ei.

Antonino Borgia a fost suspectat de către poliție de la bun început în condițiile în care relația pe care o avea cu  victima era deja cunoscută în Giardinello.

ADVERTISEMENT

Potrivit rotalianul.ro, crima a fost comisă într-o manieră foarte brutală. După o ceartă între cei doi, Borgia a lovit- pe femeie cu cuțitul în burtă. Aceasta a încercat să fugă, dar a fost prinsă, trasă înapoi în furgoneta în care se aflau, unde a fost lovită din nou.

Carabinierii au descoperit cadavrul pe un teren agricol învelit într-o prelată și acoperit cu crengi.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!