News

Ucigașul Manuelei Mustățea, fosta consilieră a lui Alexandru Cumpănașu, a murit în închisoare! Nu a mai apucat să-și afle sentința

21.08.2020 | 13:07
Ucigasul Manuelei Mustatea fosta consiliera a lui Alexandru Cumpanasu a murit in inchisoare Nu a mai apucat sasi afle sentinta
Criminalul Manuelei Mustățea a murit în închisoare. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cu mai bine de un an în urmă, Manuela Mustățea, fiica unui cunoscut om de afaceri din județul Olt, era găsită fără suflare de fostul iubit în apartamentul său din Bragadiru.

Ulterior, ancheta demarată în acest caz i-a condus pe polițiști la concluzia că bărbatul ar fi pus totul la cale împreună cu cel mai bun prieten pentru a-i fura bolidul de lux, un Range Rover Velur al cărui preț este estimat în jurul sumei de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, ucigașul a murit în închisoare, fără să-și primească pedeapsa pentru fapta cumplită pe care a comis-o. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat dat publicității în cursul zilei de vineri, 20 august.

A murit ucigașul Manuelei Mustățea. Era încarcerat la Rahova, în așteptarea sentinței

Din primele informații, se pare că decesul ar fi survenit în urma unei „intoxicaţii acute cu antidiabetice orale”, deși bărbatul în vârstă de 26 de ani nu suferea de diabet. Prins de polițiști pe litoralul Mării Negre cu ajutorul autoturismului pe care a încercat, fără succes, să îl fure (avea o funcție de recunoaștere facială), acesta și-a recunoscut crima și se afla încarcerat la Penitenciarul Rahova, în așteptarea sentinței.

ADVERTISEMENT

Cât despre fostul iubit al tinerei, cel care i-a descoperit trupul neînsuflețit și a alertat autoritățile, este pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la omor calificat. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să-și petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

Manuela Mustățea a fost consiliera lui Alexandru Cumpănașu

În vârstă de 30 de ani, Manuela Mustățea, fiica unui om de afaceri prosper din județul Olt, a ocupat până nu demult postul de consilier în cadrul Ministerului Transporturilor. Totodată, a făcut parte din echipa Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), partid condus de Alexandru Cumpănașu, care s-a declarat șocat de moartea tinerei.

ADVERTISEMENT

Eu sunt absolut stupefiat. Ea a lucrat cu noi. A fost consiliera mea a lucrat în secretariatul general al CNMR-ului, s-a ocupat de școala de vară de anul trecut.

O fată extraordinară, cu foarte mult bun simț, foarte frumoasă și foarte cuminte”, a spus unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra sechestrată, violată și probabil ucisă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă.

ADVERTISEMENT

Tânăra este fiica unui om de afaceri de la noi, din Mihăești, domnul Gelu Mustățea. Din păcate, așa este. Nu știu altceva, cine este vinovatul nu știu. Mâine urmează să aibă loc înmormântarea.

Dânșii au apartament în Roșiorii, de la noi, din Mihăești, este tatăl său. A adus-o aici, duminică o înmormântează. Este păcat de ea”, a declarat și Constantin Dobrița, primarul din Mihăești.

ADVERTISEMENT