News

Ucis la o petrecere în Prahova! Sfârșit înfiorător pentru un tânăr

03.01.2021 | 16:30
Ucis la o petrecere in Prahova Sfarsit infiorator pentru un tanar
ADVERTISEMENT

Ucis la o petrecere în județul Prahova! Aceasta este povestea tristă a unui tânăr care a fost înjunghiat mortal în timpul unui „party” care a avut loc în comuna Dumbrava.

De remarcat că principalul suspect a fost deja reţinut de procurori sub acuzaţia de omor. Conform autorităților, mai mulți tineri au participat la o petrecere.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, între aceștia ar fi izbucnit un scandal. Culmea, tinerii s-ar fi certat din motive minore, conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Otilia Iosifescu.

Ucis la o petrecere în județul Prahova!

Nu a mai durat mult până când conflictul a degenerat, iar unul dintre tinerii implicaţi l-a înjunghiat pe un altul cu un cuţit în zona abdomenului.

ADVERTISEMENT

În ciuda eforturilor disperate ale celor din jur, dar și a echipei medicale chemată de urgență la fața locului, victima a decedat.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, vorbim despre un tânăr de 22 de ani care a încetat din viață în drum spre spital

ADVERTISEMENT

Patru tineri care ar fi fost la petrecerea respectivă au fost depistaţi de poliţişti şi duşi la audieri. Nu a mai durat mult până când agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Acesta se află acum în mâinile polițiștilor sub acuzaţia de omor şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, a mai precizat Otilia Iosifescu

ADVERTISEMENT

Crima s-a petrecut pe fondul consumului excesiv de alcool, potrivit unor martori. Încinși bine de băutură, participanții s-ar fi luat la la ceartă după miezul nopții.

Interesant este că cei patru tineri ajunși la Poliție nu au vrut să recunoască fapta și au insistat ca a fost o sinucidere. De altfel, cel care a apelat numărul unic de urgență a spus operatorului că un bărbat a vrut să se omoare și are o rană gravă la burtă. Când medicul a ajuns la fața locului și-a dat seama că rana nu a putut fi făcută prin autoînjunghiere și a alertat poliția

ADVERTISEMENT