Sport

Ucraina – Anglia 0-4. KO la Roma! Englezii merg în semifinale şi la Londra se aude “It’s coming home”

FANATIK vă prezintă toate informaţiile despre sfertul de finală de la EURO 2020 dintre Ucraina şi Anglia
03.07.2021 | 21:50
Ucraina  Anglia 04 KO la Roma Englezii merg in semifinale si la Londra se aude Its coming home
ADVERTISEMENT
03-07-2021
18:59

Anglia a demolat-o pe Ucraina şi merge în semifinale

Ucraina – Anglia 0-4 s-a jucat în sferturile de finală de la EURO 2020. Kane (4, 50), Maguire (46) şi Henderson (63) au marcat golurile calificării în semifinale, unde englezii vor întâlni, la Londra, Danemarca, meci care se va disputa miercuri, de la ora 22:00.

Min. 62 / GOOOL Anglia! Henderson îşi trece numele pe lista marcatorilor după o lovitură cu capul.

Min. 61 / Kane a fost la un pas de triplă, însă şutul în forţă al englezului a fost respins în corner de Bushchan.

Min. 50 / GOOOL Anglia! Kane face dubla după o centrare a lui Shaw.

Min. 47 / GOOOL Anglia! Shaw a centrat în careu şi Maguire duce scorul la 2-0 cu o lovitură de cap.

Min. 32 / Bushchan a scos cu greu şutul în forţă al lui Rice.

Min. 16 / Yaremchuk a profitat de o minge greşită de Walker şi a pornit în cursă spre poarta lui Pickford, însă portarul Angliei i-a blocat mingea şutată.

Min. 4 / GOOOL Anglia! Sterling l-a găsit perfect pe Kane, iar atacantul lui Tottenham a deschis scorul după ce a împins mingea în poarta ucrainenilor.

Min. 1 / A început meciul Ucraina – Anglia.

03-07-2021
17:42

Echipele de start pentru Ucraina - Anglia

Ucraina: Bushchan (Dinamo Kiev) – Karavaev (Dinamo Kiev), Zabarnyi (Dinamo Kiev), Kryvsov (Șahtior Donețk), Matviienko (Șahtior Donețk) – Sydorchuk (Dinamo Kiev), Mykolenko (Dinamo Kiev), Zinchenko (Man City) – Yarmolenko (West Ham), Yaremchuk (Gent), Shaparenko (Dinamo Kiev); Rezerve: Trubin, Pyatov – Sobol, Sudakov, Stepanenko, Marlos, Makarenko, Tsygankov, Bezus, Zubkov, Tymchyk, Dovbyk; Selecționer: Andrey Șevcenko

Anglia: Pickford (Everton) – Walker (Man. City), Maguire (Man. United), Stones (Man. City) – Shaw (Man. United), Rice (West Ham), Phillips (Leeds), Mount (Chelsea) – Sancho (Man. United), Kane(c) (Tottenham), Sterling (Man. City); Rezerve: Ramsdale, Johnstone – Grealish, Henderson, Rashford, Trippier, Mings, Coady, Calvert-Lewin, Foden, Chilwell, Bellingham; Selecționer: Gareth Southgate

Meciul Ucraina – Anglia are loc sâmbătă, 3 iulie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul sferturilor de finală ale turneului final de la EURO 2020, fiind jocul care pune capăt acestei faze şi completează tabloul celor patru semifinaliste.

Unde se joacă meciul Ucraina – Anglia

Confruntarea Ucraina – Anglia se dispută sâmbătă, 3 iulie, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico din Roma şi reprezintă al patrulea şi ultimul sfert de finală de la EURO 2020.  După ce au pus capăt coşmarului german care dura de 55 de ani, englezii visează foarte departe, mai ales că semifinalele şi finala EURO 2020 au loc la Londra.

ADVERTISEMENT

La meciul de la Roma nu vor asista foarte mulţi spectatori, întrucât UEFA, deşi a solicitat federaţiilor din ţările organizatoare să suplimenteze numărul de locuri de la 25 la 50% din capacitatea stadioanelor, în cazul acestui joc a făcut excepţie şi a cerut italienilor să nu vândă bilete insularilor, ca urmare a creşterii masive a cazurilor de tulpină indiană a coronavirsului în Marea Britanie.

Cine transmite partida Ucraina – Anglia

Partida Ucraina – Anglia se joacă sâmbătă, 3 iulie, de la ora 22:00, la Roma, în sferturile de finală de la EURO 2020 şi este transmisă în direct pe micile ecrane de postul PRO TV. O mai puteţi viziona şi accesând site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

În capitala Italiei, vara s-a instalat bine de tot şi la ora partidei vor fi în jur de 28 de grade, fără pericol de a ploua. Meciul va fi arbitrat de germanul Felix Brych, la a patra partidă la acest turneu final, UEFA făcând multă lume să-şi pună semne de întrebare în privinţa modului ciudat de desemnare a arbitrilor.

Ce jucători importanţi lipsesc în întâlnirea Ucraina – Anglia

Naţionala pregătită de Andri Şevcenko va fi lipsită la acest meci de aportul a doi jucători. Este vorba de Besedin, grav accidentat în prelungirile meciului din optimi cu Suedia de fundaşul Danielsson, care a fost eliminat şi de Zubkov.

ADVERTISEMENT

Gareth Southgate, devenit brusc erou naţional, după ce Anglia a reuşit să elimine Germania, marele duşman, îl are doar pe tânărul Saka cu probleme medicale, care pun sub semnul întrebării prezenţa sa la acest meci foarte important.

Şevcenko e mulţumit până unde a ajuns la acest EURO

Selecţionerul Ucrainei, fostul mare internaţional Andrii Şevcenko, este foarte liniştit înaintea meciului cu Anglia. Calificarea echipei ucrainene în sferturile de finală a depăşit obiectivul avut la acest turneu final, de a ieşi din faza grupelor, şi de acum înainte totul devine un mare bonus, motiv pentru care le-a cerut jucătorilor să evolueze fără presiune şi să arate ce pot.

ADVERTISEMENT

Gareth Southgate se află la polul opus. Pe de o parte revanşa în faţa panzerelor germane ridică acum mult ştacheta aşteptărilor fanilor, iar pe de alta faptul că semifinalele şi finala le-ar juca acasă, pe Wembley, reprezintă clar o postură privilegiată faţă de restul echipelor. Însă tocmai în acest moment ratarea calificării în semifinale ar fi o uriaşă lovitură pentru Anglia.

Cote la pariuri pentru jocul Ucraina – Anglia

Este considerat sfertul de finală cel mai dezechilibrat valoric, Anglia având cota de 1,40 pentru a câştiga în timp regulamentar. Ucraina, outsiderul văzut de foarte multă lume victima perfectă, a primit cota de 9,30 pentru a îndolia întreaga Anglie. Şi un gol marcat de echipa lui Şevcenko e cu mult peste cota victoriei Angliei: 1,90.

Sunt şapte meciuri directe începând din anul 2000 între cele două echipe naţionale. Avem patru victorii engleze, una ucraineană în preliminarii CM 2010 şi două egaluri, ambele în preliminarile pentru un alt Mondial, cel din 2014. Şi doar în primele două victorii ale insularilor s-au marcat maxim trei goluri.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Ucraina – Anglia: 1,41 este cota pentru „Total goluri 2-5”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Ucraina – Anglia: 1,33 este cota pentru „Pauză sau Final 2″. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT