Pariuri sportive

Ucraina – Belgia, un meci cât o calificare! Faceți bani cu pariul zilei de la Euro 2024

Pariul zilei de la Euro 2024 le dă acum posibilitatea microbiștilor să facă profit cu meciul Ucraina - Belgia, din ultima etapă a Grupei E.
25.06.2024 | 23:34
Ucraina  Belgia un meci cat o calificare Faceti bani cu pariul zilei de la Euro 2024
O victorie a Belgiei în meciul cu Ucraina vă ajută să dați lovitura cu pariul zilei la Euro 2024. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ucraina și Belgia își încheie aventura în Grupa E a Campionatului European de Fotbal din Germania miercuri seara, de la ora 19:00, pe stadionul din Stuttgart. Aici se decide calificarea în optimile de finală, iar microbiștii pot profita din plin de pariurile zilei de la Euro 2024 pe care le oferă cei de la FAVBET.

Pariul zilei de la Euro 2024 aduce profit cu meciul Ucraina – Belgia

Ucraina și Belgia, care se duelează în meci direct în ultima etapă din faza grupelor la Euro 2024, au făcut parte din Grupa E, alături de România și Slovacia. O grupă în care întâlnim o situație foarte ciudată după două etape, în sensul că toate cele 4 formații au același număr de puncte – 3, diferența dintre ele în clasament făcându-se la golaveraj.

ADVERTISEMENT

Din această cauză, partida Ucraina – Belgia este una de totul sau nimic pentru ambele formații. Față de cealaltă confruntare a grupei, Slovacia – România, aici cele două echipe nu au posibilitatea unui egal de salon, care să le califice în optimi și trebuie să tragă tare pentru a-și trece în cont toate punctele puse în joc.

Cea mai dezavantajată dintre cele patru este Ucraina, care are golaverajul cel mai prost (-2) și va ieși în pierdere în caz de egalitate de puncte. Așa că oamenii lui Rebrov nu au decât varianta unei victorii contra „diavolilor roșii” dacă nu vor să plece acasă mai degrabă decât au preconizat. I-ar mai putea salva și un egal, dar pentru asta trebuie să se roage ca meciul Slovacia – România să nu se termine „X”.

ADVERTISEMENT

Belgia, în schimb, este ca și calificată în optimile de finală. Formației lui Domenico Tedesco îi este suficient și un egal în jocul cu Ucraina, dar probabil că nu se va mulțumi doar cu atât. Va căuta victoria pentru a-și asigura locul 1 în Grupa E și, odată cu el, un parcurs teoretic mai ușor în fazele eliminatorii ale competiției.

Belgia a început prost Euro 2024, cu o înfrângere 0-1 în fața Slovaciei, dar și-a revenit din pumni și a demonstrat în meciul cu România de ce ocupă o poziție fruntașă în ierarhia FIFA. Cu jucători ce valorează zeci de milioane de euro, mai ales în compartimentul ofensiv, belgienii sunt clar favoriții acestui meci și e greu de crezut că vor comite un nou „accident”.

ADVERTISEMENT

Intuiția ne spune că Belgia va forța victoria pentru a încheia Grupa E într-un stil de mare echipă. Iar la ce carențe defensive a arătat Ucraina până acum, nu e exclus să avem parte și de goluri. Așa că microbiștii ar trebui să profite cât mai repede de pariul zilei la Euro 2024, care oferă o cotă de 1,99 la FAVBET pentru pronosticul „2 solist și peste 1,5 goluri” la meciul Ucraina – Belgia.

Exceptând eșecul cu Slovacia de la acest turneu final, Belgia a demonstrat în partidele anterioare o forță ofensivă foarte mare. A marcat de minim două ori în ultimele 5 meciuri disputate, inclusiv într-un amical cu Anglia de pe „Wembley”, ceea ce nu-i stă la îndemână oricui. Și în mod clar are puterea să o facă și contra Ucrainei, o națională care mai mult a dezamăgit la Europeanul din Germania.

ADVERTISEMENT

Iar dacă mai amintim că în cele două jocuri de până acum din Grupa E, belgienii au mai avut și trei goluri anulate la limită de VAR, toate ale lui Lukaku, devine clar că nu e o utopie să înscrie de două ori în poarta ucraineană. Și cum adversarii lor nu au forța de a riposta la fel, pariul zilei oferit de FAVBET la meciul Ucraina – Belgia, „2 solist și peste 1,5 goluri”, ar trebui speculat cât mai repede de microbiști.

  • 1,99 este cota oferită de FAVBET pentru pronosticul „2 solist și peste 1,5 goluri” la meciul Ucraina – Belgia

ADVERTISEMENT