News

Ucraina, comparată cu o ”tumoare canceroasă” de propaganda de la Kremlin. Rusia este ”chirurgul” – Video

”Experții militari” din Rusia compară Ucraina cu o tumoare canceroasă, la televiziunile de propagandă. Moscova ar fi un ”chirurg” bine intenționat, potrivit lui Vasily Fatigarov.
01.07.2022 | 08:35
Ucraina comparata cu o tumoare canceroasa de propaganda de la Kremlin Rusia este chirurgul  Video
Ucraina, considerată o ”tumoare canceroasă” de către ruși. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Vasily Fatigarov compară „fascismul din Ucraina” cu o ”tumoare canceroasă”, care trebuie înlăturată ”chirurgical”, potrivit Hotnews.

Ucraina, comparată cu o ”tumoare canceroasă”

Rușii nu mai sunt optimiști că pot câștiga războiul din Ucraina în ”câteva zile”, nici măcar luni. Astfel, experții militari transmit populației că totul se desfășoară lent, pentru că așa a ales Rusia.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ducem o muncă metodică, competentă pentru a denazifica Ucraina. De ce Vladimir Vladimirovici nu dă un calendar sau nu numește teritoriile concrete? Pentru că acum este imposibil să înțelegem care sunt acele teritorii și acele termen”, a explicat Fatigarov.

Fascismul ucrainean, marota rușilor, este comparat cu o ”tumoare chirurgicală”, care trebuie extirpată cu mare atenție de către ”chirurgul rus”.

ADVERTISEMENT

 

Îmi place această comparație a fascismului Ucrainei cu o tumoare canceroasă. Acum lucrăm ca niște chirurgi. Iar când un chirurg taie tumoarea canceroasă, în timp ce taie, ea crește. Și când o curăță, el de asemenea trebuie să curețe o bucată de țesut sănătos ca, Doamne ferește, să nu rămână nimic și să înceapă să crească din nou.

Infecția fascistă este la fel! Dacă rămâne puțin, undeva, va crește în mod categoric din nou. Prin urmare, vom purifica acel teritoriu exact, drastic, pentru a ne asigura că nu crește în altă parte”, a completat ”expertul”.

ADVERTISEMENT

Rusia a devenit obișnuită să prezinte eșecurile militare din Ucraina drept ”bunăvoință” sau ”alegere”, așa cum este și cazul bătăliei pierdute din Insula Șerpilor.

Moscova a abandonat acest punct strategic și a anunțat că e un ”act de bunăvoință” față de Ucraina. În realitate, insula a fost terasată de bombardamentele ucrainenilor.

ADVERTISEMENT

La fel s-a întâmplat și cu bătălia pentru Kiev, pierdută de ruși. În fapt, experții militari consideră că Rusia poate obține în cel mai bun caz o victorie a la Pirus, în care pierderile pe termen mediu și lung vor fi irecuperabile pentru Kremlin.

ADVERTISEMENT