Sport

Ucraina – Macedonia de Nord 2-1. Trupa lui Shevchenko speră la „optimi”. Cum arată clasamentul

Ucraina s-a impus în fața Macedoniei de Nord, scor 2-1, în al doilea meci jucat la București pe Național Arena. Vecinii noștri au trei puncte și speră la calificarea în optimi, în timp ce macedonenii sunt ca și eliminați.
17.06.2021 | 17:14
Ucraina  Macedonia de Nord 21 Trupa lui Shevchenko spera la optimi Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
17-06-2021
15:18

Cosmin Contra l-a văzut omul meciului pe Andriy Yarmolenko

Ucraineanul Andriy Yarmolenko a fost desemnat „Omul meciului” Ucraina – Macedonia de Nord 2-1.

„A marcat un gol, a avut o viziune bună pe teren și a arătat o tehnică extraordinarră. De asemenea, s-a achitat perfect și de sarcinile defensive”, a explicat alegerea Cosmin Contra, observator tehnic al UEFA la această partidă.

17-06-2021
14:57

Cum arată clasamentul Grupei C după Ucraina - Macedonia de Nord 2-1

Ucraina a învins Macedonia de Nord cu scorul de 2-1, în cel de-al doilea meci din Grupa, a acumulat 3 puncte în clasament și speră la calificarea în optimile de finală.

17-06-2021
12:50

Ucraina - Macedonia de Nord 2-1, victoria care apropie trupa lui Shevchenko de optimile de finală

Ucraina – Macedonia de Nord 2-1 (Yarmolenko 28, Yaremchuk 34 / Alioski 56)

Min. 85: Execută slab Malinovskyi, permițându-i portarului Dimitrievski să respingă în lateral.

Min. 83: lovitură liberă de la 20 de metri pentru Ucraina, mingea lovește mâna unui jucător din zidul macedonean și arbitrul argentinian Fernando Rapallini dictează penalty după consultarea VAR.

 

Minutul 68: Trajkovski șutează puternic cu pământul din afara careului, dar Buschan trimite în corner.

Min. 56: GOOOL MACEDONIA! Alioski execută slab lovitura de la 11m, Bushchan respinge în față, mingea îi revine lui Alioski, care trimite în poarta goală. Ucraina – Macedonia de Nord 2-1

Min. 54: Bushchan respinge în bară un șut al unui jucător macedonean, balonul ajunge la Pandev, care este faultat în momentul în care se pregătea să înscrie. Penalty clar pentru Macedonia.

Min. 38: Pandev marchează, dar golul este anulat pe motiv de offside.

Min. 34: GOOOL UCRAINA! Yarmolenko îi pasează excelent lui Yaremchuk, acesta scapă singur cu portarul și înscrie cu un șut plasat din 10 metri. Ucraina – Macedonia de Nord 2-0

Min. 28: GOOOL UCRAINA! corner pentru ucraineni, mingea este deviată până la Yarmolenko, iar acesta reia în poartă goală din doi metri. Ucraina – Macedonia de Nord 1-0

Min. 10: Yaremchuk scapă singur pe partea dreaptă, are posibilitatea să-i paseze lui Malinovskyi aflat singur pe 6 metri, dar întârzie pasa și este blocat.

Min. 8: Dimitrievski respinge greu în corner șutul lui Malinovskyi.

Min. 1: A început partida.

Arena Națională din București este pregătită de meciul Ucraina – Macedonia de Nord.

17-06-2021
11:43

Echipele de start la Ucraina - Macedonia de Nord

Au apărut echipele de start la meciul Ucraina – Macedonia de Nord.

Ucraina: Bushchan (Dinamo Kiev) – Karavayev, Zabarnyi (Dinamo Kiev), Matviyenko (Şahtior Doneţk), Mykolenko (Dinamo Kiev) – Shaparenko (Dinamo Kiev), Stepanenko (Şahtior Doneţk), Zinchenko (Manchester City) – Yarmolenko (West Ham), Malinovskyi (Atalanta) – Yaremchuk (Gent). Rezerve: Rezerve: Pyatov, Trubin – Besiedin, Dovbyk, Kryvtsov, Makarenko, Marlos, Sobol, Sudakov, Sydorchuk, Tsygankov, Tymchyk. Antrenor: Andriy Shevchenko 

Macedonia de Nord: Dimitrievski (Rayo Vallecano) – Ristovski (Dinamo Zagreb), Velkovski (Rijeka), Musliu (Fehervar) – Nikolov (Lecce), Ademi (Dinamo Zagreb), Spirovski (AEK Larnaca), Alioski (Leeds) – Bardi (Levante) – Pandev (Genoa), Elmas (Napoli). Rezerve: Jankov, Siskovski – Avramosvki, Bejtulai, Churlinov, Hasani, Kostadinov, Radeski, Ristesvki, Ristovski, Trajkovski, Trickovski. Antrenor: Igor Angelovski

Meciul Ucraina – Macedonia de Nord are loc joi, 17 iunie, cu începere de la ora 16:00, în cadrul grupei C a turneului final al EURO 2020. Se întâlnesc două formaţii care au pierdut primul meci: Ucraina 2-3 în Ţările de Jos şi Macedonia de Nord 1-3 la Bucureşti cu Austria.

Unde se joacă partida Ucraina – Macedonia de Nord

Confruntarea Ucraina – Macedonia de Nord se dispută joi, 17 iunie, de la ora 16:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, fiind al doilea meci de la acest turneu final găzduit de capitala României, după Austria – Macedonia de Nord 3-1.

ADVERTISEMENT

Este un meci de care pe care, ambele naţionale ţintind cele trei puncte, pentru a mai spera la calificare măcar pe criteriul celor patru mai bune locuri 3 din cele şase existente. La primul meci au fost puţin peste 9.000 de spectatori în tribune, protocolul fiind clar: intră doar cei care fac dovada vaccinării complete şi cei cu test negativ valabil 72 de ore.

Ucraina – Macedonia de Nord se joacă pe Arena Națională din București și este decisiv pentru ambele echipe în vederea calificării în optimile de finală ale Euro 2020. foto: colaj Fanatik

Cine transmite la TV Ucraina – Macedonia de Nord

Partida Ucraina – Macedonia de Nord se joacă joi, de la ora 16:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a doua a grupei C a EURO 2020 şi poate fi vizionată pe micile ecrane numai pe canalul PRO TV. Aveţi şi soluţia de a accesa site-ul FANATIK.RO, pentru a o urmări în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vremea la Bucureşti, ca în toată România în luna iunie, continuă să fie cel mai mare duşman al fotbalului, în condiţiile în care UEFA interzice tragerea acoperişului în caz de ploaie. Sunt din nou posibile averse la ora meciului, temperatura în aer fiind în jur de 27 de grade. Va arbitra pentru prima dată la EURO invitatul special al UEFA, argentinianul Fernando Rapallini.

Care sunt jucătorii importanţi absenţi în meciul Ucraina – Macedonia de Nord

Selecţionerul Ucrainei, fostul mare internaţional Andri Şevcenko, are două probleme de lot, destul de importante. Au şanse reduse spre zero de a fi prezenţi pe teren atacantul Ţîgankov, elevul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, şi Zubkov, atacantul lui Ferencvaros.

ADVERTISEMENT

Omologul său de la naţionala Macedoniei de Nord, Igor Angelovski, nu are probleme de lot şi va putea alinia cel mai bun unsprezece, anunţând că va risca totul pe cartea atacului, pentru a forţa cele trei puncte şi a avea o şansă la calificare.

Premoniţia lui Pandev

Debutul Macedoniei de Nord la un turneu final interţări nu a fost unul fericit. Arena Naţională din Bucureşti a găzduit un meci frumos, dar Austria a fost mai pragmatică şi a reuşit să lovească atunci când a trebuit.

ADVERTISEMENT

După joc, veteranul Maceodoniei, cel mai bun jucător de pe teren, Goran Pandev, nu şi-a putut ascunde dezamăgirea, mai ales că şi marcase, dar a spus că simte un rezultat mare pentru întâlnirea cu Ucraina, care va arăta că prezenţa Macedoniei la acest EURO este una meritată.

Cote la pariuri Ucraina – Macedonia de Nord

Ambele reprezentative au 0 puncte după prima etapă. Ambele au acum ca obiectiv victoria. Bookmakerii cred însă că Ucraina are mult mai multe şanse să câştige, la o cotă de 1,78, în timp ce macedonenilor li s-a acordat cota de 5,75. Un gol al macedonenilor are valoarea de 1,62, cu puţin sub succesul Ucrainei.

Cele două naţionale s-au mai aflat faţă în faţă de patru ori până acum, ţinând cont că ele sunt state relativ tinere, formate după căderea URSS şi a fostei Iugoslavii. De două ori în meciuri oficiale, mai precis în preliminarii EURO 2016, de două ori în amicale. În preliminarii EURO 2016, a fost dublă victorie Ucraina, 1-0 acasă şi 2-0 afară.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Ucraina – Macedonia de Nord: 1,51 este cota pentru „PSF 1”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Ucraina – Macedonia de Nord: 1,80 este cota pentru „peste 1,5 goluri Ucraina”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT