Fotbal international

Preliminarii CM. Lucescu înfruntă trecutul. Finala de la Madrid

Ucraina- Turcia LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. Mircea Lucescu debutează sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21:45 într-un meci oficial din postura de selecţioner al Turciei. Naţionala Semilunei...
02.09.2017 | 09:45
Preliminarii CM Lucescu infrunta trecutul Finala de la Madrid

Ucraina- Turcia LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. Mircea Lucescu debutează sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 21:45 într-un meci oficial din postura de selecţioner al Turciei. Naţionala Semilunei se află încă în cărţile calificării cel puţin pentru locul de baraj la Mondialul din Rusia, dar este echipa cu cel mai dificil program în aceste ultime patru runde rămase până la final. Partida are loc în cadrul grupei I, la Harkov, în apropierea graniţei cu Rusia. Înaintea acestui meci Croaţia şi Islanda au câte 13 puncte, Turcia şi Ucraina câte 11.

Ucraina- Turcia LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. Lucescu şi-a motivat jucătorii, care au fost anunţaţi că vor exista doar prime de calificare, nu şi de victorie pe meci, asupra faptului că vor fi zeci de milioane de turci alături de echipa naţională şi că pentru toţi aceşti oameni trebuie victoria, ca o mulţumire pentru ataşamentul lor. Arda Turan a declarat că este foarte încrezător într-un rezultat bun, întrucât a simţit cu Lucescu o altă stare de spirit în lot, toţi fiind foarte hotărâţi să dea totul pentru a merge la Mondial.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ucraina- Turcia LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. Mircea Lucescu pleacă avantajat de faptul că mai bine de jumătate dintre titularii echipei pregătite de către fostul mare atacant al Milanului, Andri Şevcenko provine de la Şahtar Doneţk, echipa pregătită timp de 12 ani de către antrenorul român. Importantă este şi revenirea la naţionala Turciei a lui Arda Turan, convins de Lucescu să se întoarcă, după ce renunţase în ultimul mandat al lui Fatih Terim.

Ucraina- Turcia LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. Tot astăzi are loc un meci derby în grupa G. Pe Santiago Bernabeu se joacă locul 1 între primele două clasate, la egalitate de puncte, 16: Spania – Italia. În tur, la italieni a fost 1-1 şi la egalitate de puncte şi de golaveraj se vor lua în calcul meciurile directe.

Ucraina - Turcia LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. Vezi jocul ONLINE

Se anunţă un meci de gală, în care figura centrală o reprezintă veteranul de 39 de ani dintre buturile Italiei, Gianluigi Buffon, omul care anunţat că se va retrage vara viitoare, după turneul final al CM, la fix 40 de ani. Singurul dubiu la spanioli priveşte atacul, selecţionerul Julen Lopetegui trebuind să aleagă între Asensio şi Morata, în timp ce omologul său Ventura s-ar putea să fie nevoit să îl înlocuiască în apărare pe Chiellini cu Rugani, primul ieşind din antrenamentul oficial dinaintea jocului accidentat.

UPDATE. Prima zi a etapei de preliminarii CM în Europa a consemnat rezultate interesante, unele extrem de surprinzătoare. Scorul preliminariilor s-a înregistrat la Liege, în Belgia – Gibraltar.

VIDEO FRANŢA – OLANDA

VIDEO BULGARIA – SUEDIA

VIDEO PORTUGALIA – FEROE

VIDEO BELGIA – GIBRALTAR

VIDEO CIPRU – BOSNIA

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATENouă partide din grupele A, B şi H din preliminariile europene ale CM au început la ora 21:45. Meciul serii se joacă la Paris, unde Franţa întâlneşte Olanda.

Franta – Olanda LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. Astăzi începe o nouă rundă din preliminariile CM zona europeană. De fapt se va intra într-un program continuu, cu partide care se vor întinde pe durata a câte trei zile. respectiv joi-vineri-sâmbătă şi apoi o nouă rundă, duminică-luni-marţi. La capătul acestor două etape este foarte posibil să se mai lămurească multe lucruri atât privind calificarea directă cât şi barajul.

 Joi au loc partide din cadrul grupelor A, B şi H. În grupa A, la Paris, se va disputa întâlnirea dintre Franţa şi Olanda. Rămâne un cap de afiş ca nume al celor două combatante, pentru  că altminteri Olanda, în schimbare de generaţii, pare a mai avea doar şanse teoretice de a lupta pentru baraj şi pentru asta ar trebui să câştige în Franţa, ceea ce ar fi o surpriză. Franţa se bate cu Suedia pentru primul loc, nordicii sunt primii, la egalitate de puncte şi vor căuta la Sofia să menţină această poziţie, deşi bulgarii au acasă trei victorii din tot atâtea meciuri.

Franta – Olanda LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. În grupa B se anunţă partide fără miză, evident pretendentele la primele două locuri fiind mari favorite în faţa unor rivale mai mult decât modeste. Astfel Portugalia, cu Cristiano Ronaldo la pupitru, primsc vizita feroezilor, în timp ce echipă fără greşeală până acum, liderul Elveţia, cu 18 puncte din 18 posibile, au acasă un antrenament cu public, în compania Andorrei. În fine, la Budapesta Ungaria şi Letonia joacă doar pentru a-şi mai linge rănile după o campanie dezastruoasă de ambele părţi.

Franta – Olanda LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. În grupa H Belgia are şi ea antrenament acasă, cu Gibraltarul şi, evident, singura întrebare este câte goluri vor marca gazdele. Grecia, care se bate pentru baraj cu Bosnia, nu are voie să greşească acasă în faţa unei Estonii care are doar patru puncte, aşa încât meciul interesant este în Cipru, acolo unde Bosnia trebuie să joace la victorie, pentru a rămâne la un punct în spatele grecilor, altfel aceştia se pot distanţa.