Fotbal intern

Video. România-Ucraina 1-2, după 1-0 în min 77! Ne-am eliminat singuri

România a ratat calificarea la EURO 2018 după ce a pierdut partida cu Ucraina, scor 1-2
27.03.2018 | 21:05
Video RomaniaUcraina 12 dupa 10 in min 77 Neam eliminat singuri

România a condus cu 1-0, după golul lui Moruţan din minutul 77. Mai bine nu marca, am putea spune, pentru că, la 0-0, România era calificată, dar şi stăpână pe joc. Fotbalistul Stelei a marcat, şi-a dat tricoul jos, a luat al doilea galben şi implicit a văzut cartonaşul roşu. Iar din acel moment a început coşmarul. Oaspeţii au egalat în minutul 84, după o gafă a unui alt stelist, Andrei Vlad, iar în minutul 2 al celor 5 de prelungiri, oaspeţii au marcat din nou. A fost golul care ne-a coborât din avionul spre Finlanda, după ce ne îmbarcasem în el şi ne pusesem şi centurile de siguranţă! 

Păcat! 

Vezi video mai jos 


Update. A început meciul România – Ucraina U19. 

UPDATE. Echipa de start a României:

UPDATE Federaţia Română de Fotbal a anunţat că intrarea este liberă pentru partida România U19 – Ucraina U19! ”Accesul la partida Ucraina – România este gratis, în baza unui tichet cu valoare zero care poate fi procurat de la casele de bilete ale stadionului”, au anunţat oficialii FRF pe site-ul oficial.


Naţionala României U-19 se poate califica, luni, 27 martie, de la ora 19:00, la Campionatul European de tineret din Finlanda, organizat în perioada 16-29 iulie. România are nevoie de o remiză cu Ucraina pentru a se califica la turneul final, întrecere la care vor participa cele şapte câştigătoare de grupă din Turul de Elită, plus ţara gazdă.

Ucraina – România LIVE STREAM Turneul de Elită CE 2018. Formaţia pregătită de Adrian Boingiu a câştigat primele două partide din grupă împotriva Serbiei, 4-0, dar şi în faţa reprezentativei Suediei, 2-1, într-un meci în care Băluţă şi Măţan au marcat golurile unei revenire spectaculoase.

Ucraina – România LIVE STREAM Turneul de Elită CE 2018. Boingiu nu-l va avea pe Dima

Ucraina – România LIVE STREAM Turneul de Elită CE 2018. Selecţionerul naţionalei U-19 nu se va putea baza pe Constantin Dima, liderul defensivei, în partida contra Ucrainei, după ce a fost eliminat  în meciul contra Suediei pentru o intrare dură. 

 

Tags: