Fotbal intern

România U-21, învinsă în Ucraina dintr-un penalty inventat! Unicul gol a fost marcat cu 10 minute înainte de final

09.10.2020 | 20:17
Romania U21 invinsa in Ucraina dintrun penalty inventat Unicul gol a fost marcat cu 10 minute inainte de final
ADVERTISEMENT

România U-21 pierde în Ucraina cu 0-1 după o decizie discutabilă a arbitrului în final de meci. Buletsa a înscris din penalty unicul gol al meciului, lovitura de pedeapsă fiind acordată de arbitrul care nu a văzut simularea lui Tsitaishvili. 

Cu un succes, România U-21 ar fi fost aproape calificată, însă aşa lucrurile se complică. Se califică câştigătoarele de grupă plus cele mai bune locuri doi. România rămâne cu 13 puncte în acest clasament, punctele cu ultima clasată fiind excluse.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Adi Mutu mai au şanse şi la primul loc, însă asta ar însemna ca Danemarca să rămână la maximum trei puncte de noi, în condiţiile în care cele două naţionale vor juca în meci direct în luna noiembrie.


Ucraina U-21 – România U-21 1-0 (Buletsa 80)

Min. 83: BARĂ România! Alex Paşcanu trimite cu capul în bară după un corner

Min. 80. GOL Ucraina! Buletsa transformă penalty-ul

Min. 78. PENALTY pentru Ucraina! Arbitrul a greşit, Tsitaishvili simulând un fault în careu!

Min. 68: Șutul lui Darius Olaru este direct în brațele portarului. Mijlocașul de la FCSB nu a putut să cadreze

ADVERTISEMENT

Min. 56: Dennis Man ratează o ocazie bună. Șutul său din marginea careului a fost unul ratat

Start în partea secundă!

PAUZĂ! După primele 45 de minute, scorul este alb în Ucraina – România

Min. 6: Start tare pentru tricolor. Golul lui Dennis Man a fost anulat pentru offside. Combinație frumoasă cu Costache

Start de meci la Kiev! 

Echipele de start: 

ROMÂNIA U21: 1. A. Vlad – 19. Haruț, 6. Ghiță (Cpt), 4. Pașcanu, 3. Opruț – 22. Olaru, 14. M. Marin, 20. Ciobanu – 10. Man, 21. Costache, 13. Mățan. Selecționer: Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT


Ucraina U21 – România U21 ne poate asigura calificarea de pe locul 2

România ocupă locul secund în ierarhia acestor cinci echipe, cu 13 puncte, o poziţie excelentă, întrucât Portugalia, prima sub linie are 9 puncte, dar noi mai avem de jucat în Ucraina, acasă cu Malta, care nu contează şi acasă cu Danemarca şi ne mai trebuie obligatoriu trei puncte pentru a fi siguri că vom fi în primele cinci poziţii ale locurilor 2.

Desigur, avem şi varianta cea mai bună, de a câştiga grupa, cu condiţia de a învinge pe linie în cele trei jocuri rămase. Am pierdut primul meci din preliminarii în Danemarca, unde Florinel Coman a ratat penalty-ul egalării în minutul 92 şi am făcut un egal alb în Irlanda de Nord, în rest avem numai victorii.

ADVERTISEMENT

Mutu a putut convoca jucătorii de la FCSB vindecaţi de COVID 19

Ucraina a început să joace bine în ultimele două partide, deşi nu mai are şanse nici la locul 2 şi a fost la câteva secunde de a se impune în Danemarca, gazdele egalând în minutul 95, după care a învins lejer în Finlanda. În România a fost pusă la podea de echipa lui Mirel Rădoi la acea vreme, cu un sec 3-0.

Adrian Mutu părea a avea probleme serioase în privinţa alcătuirii lotului, cu Valentin Mihăilă absent pentru probleme medicale, care între timp a semnat cu Parma, iar jucătorii de la FCSB erau infectaţi cu COVID 19. Între timp problema s-a rezolvat la FCSB şi astfel Dennis Man, Olimpiu Moruţan, Andrei Vlad şi Darius Olaru vor merge la Kiev.

Premieră pentru Louis Munteanu şi revenire pentru Tudor Băluţă

Noutatea este Louis Munteanu, fotbalistul transferat de Gică Hagi de la Viitorul la Fiorentina. Revine la echipă şi Tudor Băluţă, care a scăpat de banca de rezerve la Brighton după ce a semnat cu Dinamo Kiev, echipa unde e antrenor Mircea Lucescu.

La casele de pariuri România este văzută drept favorită, cu o cotă de 2,15, probabil ţinându-se cont şi de faptul că Ucraina nu mai are nici o motivaţie în afara onoarei de a juca pentru ţară, ceea ce poate fi foarte puţin. O victorie a gazdelor are cotă  de 3,70.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,42 este cota pentru ”X2” la meciul Ucraina U21 – România U21. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT