News

Un ucrainean, găsit de poliţiştii de frontieră într-o cutie pentru bebeluși. Bărbatul încerca să fugă de război

Încercând să fugă de război, un bărbat din Ucraina s-a ascuns într-o cutie pentru bebeluși și a sperat că nu va fi găsit de polițiștii de frontieră. Planurile i-au fost dejucate de oamenii legii
17.03.2022 | 13:47
Un ucrainean gasit de politistii de frontiera intro cutie pentru bebelusi Barbatul incerca sa fuga de razboi
Un bărbat din Ucraina s-a ascuns într-o cutie pentru bebeluși, pentru a fugi din calea războiului. sursă foto: colaj Fanatik / Facebook Serviciul de Stat de Grăniceri al Ucrainei
ADVERTISEMENT

Descoperire tulburătoare la granița între Ucraina și Moldova. Un bărbat a fost găsit de poliţiştii de frontieră într-o cutie pentru bebeluși. Acesta a încercat să fugă de război, însă planurile i-au fost dejucate de oamenii legii.

Un ucrainean a fost găsit de poliţiştii de frontieră într-o cutie pentru bebeluși

Teama de război și frica de moarte l-au făcut pe un bărbat din Ucraina să încerce să fugă din țară. Acesta s-a ascuns într-o cutie pentru bebeluși și a sperat că va trece neobservat. Din nefericire pentru el, nu a durat prea mult până când polițiștii de frontieră l-au depistat.

ADVERTISEMENT

Întregul eveniment a avut loc la granița cu Moldova, unde grănicerii barajului Cernăuți au găsit un pasager neobișnuit. Este vorba despre un bărbat ucrainean în vârstă de 36 de ani care s-a chinuit să încapă într-o cutie destinată nou-născuților.

Potrivit Serviciului de Stat de Grăniceri, bărbatul a fost găsit la punctul de control Rososhany, într-o mașină care era condusă de soția ucraineanului. În vehicul se aflau și doi dintre copiii lor.

ADVERTISEMENT

După verificarea actelor, polițiștii de frontieră s-au uitat și în portbagajul mașinii, unde l-au găsit pe cetățeanul ucrainean care ar fi trebuit să rămână în Ucraina și să își apere țara.

Bărbatul va fi tras la răspundere pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei. Nici fapta soției nu va rămâne nepedepsită, aceea fiind cercetată pentru transfer ilegal de persoane prin frontiera de stat a Ucrainei.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Ucraina s-a deghizat în soția lui pentru a fugi de război

Cazul ucraineanului care s-a ascuns într-o cutie pentru bebeluși, în încercarea de a fugi de război, nu este unul singular.

Cu doar câteva zile în urmă, un alt bărbat din Ucraina a avut o tentativă de trecere ilegală a frontierei, deghizându-se în soția sa.

ADVERTISEMENT

Ucraineanul s-a îmbrăcat în femeie, s-a machiat și și-a pus o perucă, însă oamenii legii și-au dat seama imediat despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT