Life

Sasha și Katerina, acrobații ucraineni care au impresionat publicul de la Românii au talent. Andi Moisescu i-a aplaudat în picioare

Sasha și Katerina, doi acrobați de circ din Ucraina, i-au emoționat pe jurații de la Românii au talent cu numărul lor. La final, Andi Moisescu s-a ridicat în picioare.
04.03.2022 | 20:34
Sasha si Katerina acrobatii ucraineni care au impresionat publicul de la Romanii au talent Andi Moisescu ia aplaudat in picioare
Sasha și Katerina sunt din Kiev, Ucraina. Foto: Captură Pro Tv
ADVERTISEMENT

Sasha și Katerina, doi tineri ucraineni, au impresionat juriul de la Românii au talent cu momentul lor de acrobație. Numărul a fost difuzat în ediția de vineri, 4 martie 2022. În țara lor natală, are loc un război, după ce armatele ruse au atacat Ucraina, la ordinul președintelui Vladimir Putin.

Saha și Katerina, ucrainenii care au impresionat juriul de la Românii au talent

Sasha și Katerina, doi tineri în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, au impresionat juriul cu momentul lor de acrobație pus în scenă la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Cei doi au dansat, folosindu-se de un inel, în care s-au învârtit. Lejeritatea cu care se mișcau și încrederea pe care o aveau unul în celălalt i-a cucerit pe cei prezenți în platoul emisiunii.

La sfârșitul numărului, Katerina a dezvăluit faptul că lucrează în domeniul circului, acolo unde fac acrobație cu cercul.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu i-a aplaudat în picioare

Sasha și Katerina au trecut în etapa următoare cu patru de „Da”. Mihai Bobonete, care s-a alăturat colegilor săi la masa juriului în acest moment, a mărturisit că nu a mai fost niciodată martorul unui astfel de moment.

„N-am mai văzut niciodată în viața mea un astfel de număr. Pare genul de număr de acrobație care dacă ar fi ratat un milimetru, atuncea se ducea totul de râpă. Excepțional, bravo vouă!”, a spus juratul.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu i-a aplaudat în picioare la finalul numărului și le-a dezvăluit că l-a impresionat, cu adevărat, ceea ce ei au reușit să transmită.

„Voi aveți 24 și 25 de ani, eu am exact cât aveți voi împreună. Ceea ce vreau să spun este că dincolo de dificultatea evidentă a acestui număr pe care l-am văzut aici, momentul vostru are o senzualitate cu totul aparte. Foarte frumos.”, a reacționat Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

„Genul ăsta de spectacol a mai fost prezent la Românii au talent, dar niciodată în doi. Eu nu înțeleg cum voi nu amețiți. Eu cred că nu aș mai fi bună trei zile, dar nu e despre mine, e despre voi. Bravo!”, a spus Andra.

La rândul lui, Dragoș Bucur a dezvăluit că, la Românii au talent, a fost martorul celei mai frumoase scene de dragoste din viața lui.

„Felul în care voi ați reușit să faceți chestia asta pe scenă, pentru mine e incredibil. Cred că reprezentarea cuplului bărbat-femeie pus într-o formă atât de frumoasă și, totuși, atât de senzuală, eu n-am văzut-o nicăieri, fie că e vorba de film, fie că e vorba de teatru, dans sau altceva.”, a declarat Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT