Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ucrainenii sunt deja cu gândul la derby-ul cu Belgia! Ce gafă au făcut înainte de meciul cu România

Ucrainenii pare că deja sunt cu gândul la meciul cu Belgia, derby-ul grupei, deși nici nu au debutat la EURO. Pe tricourile vecinilor a apărut un detaliu care i-a încurcat.
17.06.2024 | 15:33
Ucrainenii sunt deja cu gandul la derbyul cu Belgia Ce gafa au facut inainte de meciul cu Romania
Ucrainenii au greșit drapelul României pe echipamentul oficial / Hepta
ADVERTISEMENT

EURO este aproape de debut pentru echipa națională a României, care va înfrunta țara vecină, Ucraina. Însă, oficialii ucraineni au postat o fotografie cu echipamentul, dar au gafat-o destul de tare.

Gafă de proporții a Ucrainei

Pe tricourile ucrainenilor a apărut un imprimeu special, dedicat meciului de debut de la turneul final. Însă, cele două drapeluri au atras controverse, fiind un detaliu observat chiar de presa ucraineană.

ADVERTISEMENT

Drapelul României a fost confundat cu cel al Belgiei, deși pe tricou sunt detalii cu privire la meciul de astăzi. Gafa a fost sesizată și de presa din țara vecină, care notează eroarea Federației Ucrainene de Fotbal.

“UAF (n.r. Federația Ucraineană de Fotbal) a publicat o imagine cu echipamentul de joc, înaintea partidei dintre Ucraina și România, iar steagul României arată precum cel al Belgiei.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că Ucraina joacă în Grupa E la EURO 2024, din care fac parte atât România, cât și Belgia. De asemenea, Ucraina va juca și împotriva Slovaciei”, au scris jurnaliștii de la cotidianul ucrainean Tribuna.

echipament Ucrainaa
Ucrainenii au greșit drapelul României pe echipamentul oficial / Tribuna UA

Rămâne de văzut dacă ucrainenii mai au timpul suficient pentru a acoperi steagul Belgiei cu cel al naționalei noastre. În orice caz, detaliul minor nu va schimba soarta partidei, urmând că Drăgușin & Co. să tragă tare pentru victorie.

ADVERTISEMENT

Echipa de start a României cu Ucraina

Echipa națională a României va pleca la drum la EURO cu o formulă aproape de cea utilizată cu Bulgaria. FANATIK anunța în exclusivitate, în urmă cu câteva zile, care va fi echipa folosită de Edi Iordănescu.

România: Fl. Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușîn, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Coman. Rezerve: Moldovan, Târnovanu, Mogoș. Racovițan, Rus, Nedelcearu, Sorescu, Cicâldău, Șut, Olaru, I. Hagi, Mihăilă, Pușcaș, Alibec, Bîrligea. Selecționer: Edward Iordănescu

ADVERTISEMENT

Însă, a avut loc o schimbare de ultimă oră în garnitura echipei naționale, Coman fiind titularizat de urgență. Valentin Mihăilă nu s-ar simți bine, conform informațiilor exclusive, având febră cu o zi înainte.

Echipa națională va mai avea de jucat două meciuri în grupele competiției, unul împotriva Belgiei, la Koln, pe 22 iunie, de la 22:00. Ultimul meci din grupe va avea loc împotriva Slovaciei, pe 26 iunie, de la ora 19:00, la Frankfurt.

ADVERTISEMENT