Fotbal international

Udinese – Juventus 0-2 în Serie A. Ronaldo a trecut peste acuzaţiile de viol

06.10.2018 | 19:57
Udinese  Juventus 02 in Serie A Ronaldo a trecut peste acuzatiile de viol

Partida Udinese – Juventus s-a jucat sâmbătă, de la ora 19:00, în cadrul etapei a 8-a din Serie A, din care meciul cel mai interesant al rundei pare a fi Lazio – Fiorentina, care se va disputa duminică. Friulanii au avut timp o săptămână la dispoziţie pentru a se pregăti pentru duelul alb-negru (ambele echipe au culori tradiţionale alb-negru, dar probabil că Juventus va evolua în gri sau negru total, echipamente de deplasare). Juventus a jucat la mijlocul săptămânii în grupele Champions League, meci fără Cristiano Ronaldo, suspendat o etapă, şi s-a impus lejer, pe teren propriu, în faţa elveţienilor de la Young Boys Berna cu scorul de 3-0. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 21.00. Final de meci. Juventus câştigă fără probleme pe Dacia Arena.


UPDATE, ora 19:36 / Juventus a marcat două goluri în doar trei minute la Udine. Torinezii au deschis scorul prin Bentancur și și-au majorat difewrența prin superstarul Ronaldo.



UPDATE, ora 18:15 / S-au anunțat echipele de start.


Şi această ediţie din Serie Aeste clar monopolizată de Juventus, care are maximum de puncte, 21, după şapte etape şi deja bookmakerii se gândesc dacă să mai accepte pariuri pe opţiunea campioană Juventus. Udinese nu mai este de ani buni echipa care să se bată pentru loc de Europa League, dar nici nu se poate spune că ar fi în pericol de a retrograda, chiar dacă momentan are doar 8 puncte şi ocupă locul 14 din 20 de echipe. Însă şansele în acest meci de a scoate măcar un punct sunt foarte mici.

Ronaldo va fi titular în Udinese – Juventus, de la ora 19:30

Din 1994 au avut loc 23 de meciuri la Udine între cele două echipe şi se poate spune că Juventus s-a simţit în Friuli extrem de confortabil. A câştigat de 13 ori, a făcut 7 meciuri egale şi a cedat doar în trei rânduri. Golaveraj 16-42, ceea ce înseamnă că torinezii nu doar că au învins, dar au şi marcat destul de multe goluri. Anul trecut a fost un adevărat masacru, Juventus jucând tenis în loc de fotbal şi luând setul cu scorul de 6-2. În 2009 a avut loc ultima izbândă friulană pe teren propriu, cu scorul de 2-1.

Udinese - Juventus. Badu (foto) este marea pierdere a friulanilor pentru acest meci. Partida are loc sâmbătă, de la ora 19:00
Udinese – Juventus. Badu (foto) este marea pierdere a friulanilor pentru acest meciPentru acest meci este dată ca sigură revenirea în primul unsprezece a lui Cristiano Ronaldo, care în ultimul meci de campionat, acel 3-1 cu Napoli la Torino, nu a marcat, dar a fost omul assist, cu două pase decisive. Vor fi out Rugani, pentru 20 de zile şi posibil Khedira, care  continuă să aibă probleme musculare. De la Udinese vor lipsi câţiva oameni importanţi, accidentaţi: Badu, Ingelsson şi Balic. Antrenorul Velasquez va juca într-un sistem 4-1-4-1, în speranţa că în acest fel va reuşi să blocheze cât mai bine jocul campioanei ultimelor şapte ediţii în fotbalul italian.