Fotbal intern

Legătura ŞOC dintre Elena Udrea şi Pancu! El A SALVAT-O de AREST! A fost eliberată

UPDATE / Elena Udrea a scăpat de puşcărie! Cel puţin pentru moment! ICCJ a decis, în recurs, să anuleze arestul preventiv cu arestul la domiciliu! - vezi aici detalii! Reţinerea pentru 30 de...
17.02.2015 | 20:13
Legatura SOC dintre Elena Udrea si Pancu El A SALVATO de AREST A fost eliberata
ADVERTISEMENT

UPDATE / Elena Udrea a scăpat de puşcărie! Cel puţin pentru moment! ICCJ a decis, în recurs, să anuleze arestul preventiv cu arestul la domiciliu! – vezi aici detalii! Reţinerea pentru 30 de zile a Elenei Udrea în Dosarul Microsoft a fost bomba acestei luni. Protejata lui Traian Băsescu speră astăzi să scape din arest, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie urmînd a se judeca recursul formulat împotriva deciziei de arestare. Udrea îşi pune toată încrederea în echipa de avocaţi, care încearcă acum să o scape de arestul preventiv. Interesată este însă legătura dintre fostul ministru al turismului şi unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti români, Daniel Pancu. Scena politică a fost zguduită de arestarea Elenei Udrea, acuzată de săvîrşirea mai multor infracţiuni. De după gratiile celulei, blonda care a avut o ascensiune fulminantă în politica românească a postat diferite mesaje pe facebook, prin care-şi susţine nevinovăţia. Dar pentru a o dovedi, are nevoie, musai, de avocaţi foarte buni. Şi-a găsit doi, Alexandru Chiciu, devenit avocat după ce a lucrat ca procuror la Parchet Naţional Anticorupţie (acum, Direcţia Naţională Anticorupţie), şi Marius Striblea, decanul Baroului Iaşi, dar şi unul dintre cei mai tari avocaţi din zona Moldovei. Ultimul este chiar cel care l-a apărat pe Daniel Pancu, în procesul pe care fostul internaţional l-a avut, după ce a fost prins băut la volan. 

SOC LA DINAMO!!! SI-A PRINS NEVASTA IN PAT CU COLEGUL DE ECHIPA!!! ERA NASUL LOR DE CUNUNIE!!!

Avocatul lui Udrea l-a scos pe Pancone cu suspendare!

Daniel Pancu are toate motivele să-i mulţumească lui Marius Striblea, cel care acum încearcă s-o scoată pe Elena Udrea de după gratii. Motivul? În anul 2008, Pancu s-a retras la Iaşi, locul natal, unde urma să petreacă sărbătorile. În noaptea de 21 spre 22 decembrie, talentatul fotbalist a vrut să-şi amintească de locurile copilăriei, aşa că a urcat turmentat la volan şi a călcat pedala. N-a mai ajuns acolo unde bătea mingea cînd era doar un puşti, fiind oprit de un echipaj de poliţie. Avea o alcoolemie de 1,36 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat! Iniţial condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare, de magistraţii din Iaşi, Daniel Pancu a reuşit să scape cu jumătate din pedeapsă în 2013, la recursul formulat de avocatul său şi judecat la Curtea de Apel Iaşi.

ADVERTISEMENT

STIREA ZILEI!!! ION TIRIAC IN VIZORUL DNA!!! S-A DISPUS INCEPEREA URMARIRII PENALE!!!

Ce acuzaţii i se aduc Elenei Udrea

Miercuri, magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis ca Elena Udrea să fie reţinută pentru 30 de zile, acuzată fiind de următoarele infracţiuni: trafic de influenţă (fapte în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea), trafic de influenţă (fapte în legătură cu derularea contractului e-România), trafic de influenţă (fapte în legătură cu pretinderea şi primirea a 500.000 de euro) şi spălare de bani. 

BOMBA ANULUI!!! SIMONA HALEP, GOALA IN PLAYBOY?? ANUNTUL SPORTIVEI!!!

27 de meciuri şi 9 goluri are Daniel Pancu la echipa naţională

11 ani au trecut de cînd Elena Udrea a intrat în politică, înscriindu-se la PNL