Fotbal international

UEFA a anunţat preţurile pentru biletele la finala Ligii Campionilor! Când vor fi puse în vânzare

13.03.2019 | 20:48
UEFA a anunţat preţurile pentru biletele la finala Ligii Campionilor

UEFA a anunţat preţurile pentru biletele la finala Ligii Campionilor din sezonul 2018-19. Chiar dacă nu s-au terminat optimile de finală, microbiştii din întreaga lume îşi vor putea achiziţiona tichete pentru cel mai important meci al anului în fotbalul european.

UEFA a anunţat preţurile pentru biletele la finala Ligii Campionilor. Cât costă cel mai ieftin tichet

UEFA a anunţat preţurile pentru biletele la finala Ligii Campionilor, iar fanii din întreaga lume vor avea la dispoziţie patru categorii diferite de tichete. Joi, 14 martie, vor fi puse în vânzare primele 38.000 de bilete, cele destinate publicului general. Alte 17.000 vor fi împărţite pentru fanii celor două echipe care vor ajunge în ultimul act, care se va disputa, pe 1 iunie, pe stadionul “Wanda Metropolitano” din Madrid.

Cel mai ieftin bilet pentru finala Ligii Campionilor costă 70 de euro, în timp ce fanii care îşi vor dori să vadă meciul în cele mai bune condiţii, vor fi obligaţi să plătească 600 de euro. Tichetele de la categoriile 2 şi 3 sunt evaluate la 160, respectiv 450 de euro. În plus, UEFA va pune la dispoziţie 200 de pachete, la preţul de 140 de euro, pentru un adult şi un copil cu vârsta de până la 14 ani.

UEFA a anunţat preţurile pentru biletele la finala Ligii Campionilor
UEFA a anunţat preţurile pentru biletele la finala Ligii Campionilor

Până când vor fi puse în vânzare biletele pentru finala Ligii Campionilor

Biletele pentru finala Ligii Campionilor 2019 vor putea fi cumpărate până pe 21 martie. După această dată, UEFA va anunţa până pe 5 aprilie care sunt cererile acceptate, iar biletele vor fi trimise prin curier până la mijlocul lunii mai.

Va fi pentru a cincea oară când Madrid va fi gazda finala Ligii Campionilor, însă pentru prima oară când se va disputa pe stadionul “Wanda Metropolitano”. În 1957, 1969, 1980 şi 2010 au fost precedentele finale UEFA Champions League care s-au jucat în capitala Spaniei.