PSG scapă de sancţiuni! UEFA a dat verdictul în ancheta fair-play-ului financiar

Marian Popovici   
in Sport
13/06/2018, 21:03
PSG scapă de sancţiuni! UEFA a dat verdictul în ancheta fair-play-ului financiar
Neymar şi Mbappe au costat împreună 402 milioane de euro

PSG scapă de sancţiunile din partea UEFA după ce forul european a decis că echipa franceză nu a încălcat legea fair-play-ului financiar. UEFA a deschis în septembrie o anchetă după ce PSG a bătut recordul mondial de transfer plătind 222 de milioane de euro pentru Neymar.

Chiar dacă verdictul le-a fost favorabil, şeicii de la PSG sunt sub lupa UEFA. Orice transfer va fi atent monitorizat. În această vară, PSG trebuie să plătească 180 de milioane de euro pentru transferul lui Kylian Mbappe. Parizienii l-au împrumutat de la AS Monaco, în contract fiind stipulată o clauză de cumpărare obligatorie la finalul stagiunii.

PSG scapă de sancţiuni! Trebuie să vândă de 60 de milioane de euro

PSG scapă de sancţiuni! PSG cumpără, dar mai trebuie să şi vândă. Pentru a echilibra balanţa fair-play-ului financiar, parizienii trebuie să vândă mai mulţi jucători, pe lista neagră fiind mai multe nume: Angel Di Maria, Julian Draxler sau Javier Pastore.

 

Ştirea MOMENTULUI

Polonia, marea dezamăgire a Campionatului Mondial. 8 echipe sunt out după 2 meciuri

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.