Sport

UEFA a desemnat cel mai frumos gol din prima etapă de la EURO 2024! Pe ce loc e reușita lui Nicolae Stanciu cu Ucraina

Nicolae Stanciu a înscris poate cel mai frumos gol de la Euro 2024. Pe ce loc se afla reușita în clasamentul celor mai frumoase goluri de la turneul final. UEFA a anunțat
22.06.2024 | 17:50
UEFA a desemnat cel mai frumos gol din prima etapa de la EURO 2024 Pe ce loc e reusita lui Nicolae Stanciu cu Ucraina
Nicolae Stanciu este golgheterul României cu 15 goluri în 71 de meciuri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a reușit o bijuterie de gol în meciul cu Ucraina, un șut la vinclu din afara careului de 16 metri. Reușita a fost considerată de mulți cel mai frumos gol de la turneul final și unul dintre cele mai frumoase din istoria naționalei României.

Nicolae Stanciu, al doilea cel mai frumos gol de la EURO 2024

Golul cu care Stanciu a deschis scorul împotriva Ucrainei a fost votat pe locul doi în topul celor mai frumoase reușite după prima rundă de meciuri de la Campionatul European din Germania.

ADVERTISEMENT

În urma voturilor suporterilor pe site-ul oficial al UEFA, golul lui Mer Muldur a fost desemnat cel mai frumos de până acum la EURO 2024, în detrimentul golazo-ului reușit de golgheterul echipei naționale a României.

„Voleul lui Mer Muldur câștigă titlul de golul etapei”, a scris UEFA pe pagina oficială de Facebook. Top 3 este completat de un alt jucător al Turciei, care a marcat un gol fabulos în poarta Turciei. Este vorba despre puștiul Arda Guler.

ADVERTISEMENT

În acest top a mai intrat și reușita lui Nicolo Barella din meciul cu Albania. Un alt șut superf fără preluare de la aproximativ 20 de metri de poartă și care l-a lăsat fără replică pe portarul Thomas Strakosha.

Nicolae Stanciu, omagiat de UEFA înainte de România – Belgia

UEFA a avut o postare specială dedicată lui Nicolae Stanciu înainte de meciul dintre România și Belgia. Postarea de pe pagina de Facebook și Instagram a EURO 2024 s-a viralizat rapid și a strâns peste 8.000 de reacții, mult peste mare parte dintre celelalte postări.

ADVERTISEMENT


Fanii români nu au ratat ocazia să lase comentarii: „Fiii lui Dracula. Belgia nu va știi ce i-a lovit”, a scris un suporter al echipei naționale a României.

Suporterii români au fost nemulțumiți însă că reușita lui Nicolae Stanciu nu a fost votată cea mai frumoasă de la Campionatul European: „Golul lui Nicolae Stanciu e de fapt câștigătorul. Primul loc”, a fost un alt comentariu care a primit zeci de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu, văzut drept principalul om de gol al României și la meciul cu Belgia

Reporterii FANATIK au stat de vorbă cu mai mulți suporteri români și majoritarea l-au menționat pe Nicolae Stanciu printre marcatori în meciul cu Belgia: „2-0 România.  Sper să marcheze Stanciu și Man”, Batem cu 2-0 sau 2-1. Eu zic că Stanciu va marca”. 

2.45 este cota MAXBET ca România să marcheze în fiecare meci din grupă la EURO 2024

ADVERTISEMENT