ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Bourceanu: “Dacă ratăm grupele, 2013 e un an modest”

 UEFA a publicat astăzi, pe site-ul oficial, un scurt material despre echipa lui Reghecampf. Forul european laudă performanţele istorice reuşite de Steaua de-a lungul timpului, dar şi pe cele...
Autor: Roxana Brănişteanu | 15.08.2013 | 19:00
Bourceanu:
Alexandru Bourceanu pe Stamford Bridge.

 UEFA a publicat astăzi, pe site-ul oficial, un scurt material despre echipa lui Reghecampf. Forul european laudă performanţele istorice reuşite de Steaua de-a lungul timpului, dar şi pe cele din ultimii ani din Liga Europa.

ADVERTISEMENT

Contactaţi de UEFA, antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi căpitanul Alexandru Bourceanu au vorbit despre “dubla” care îi va aştepta cu polonezii de la Legia, cît şi despre marele vis: grupele Ligii Campionilor.

Performanţele realizate de-a lungul timpului de predecesorii noştri în competiţiile europene ne onorează. Sperăm din toată inima ca la finalul lunii august să fim în grupele Ligii Campionilor”, a declarat Reghecampf pentru site-ul UEFA.

ADVERTISEMENT

Steaua s-a descurcat foarte bine în cupele europene în ultimul deceniu. Chiar şi aşa, dacă vom rata prezenţa în grupele Ligii Campionilor şi vom merge în Liga Europa, o să fim extrem de dezamăgiţi. Pentru mine, eliminarea în faza play-off-ului reprezintă un an modest, chiar dacă am cîştigat Supercupa sau vom cîştiga din nou campionatul. Avem o mare dorinţă de a ajunge în grupe, mai ales că mulţi dintre noi nu ne-am mai calificat niciodată aici“, a spus şi căpitanul Alex Bourceanu.

Prima manşă dintre Steaua şi Legia se joacă, miercuri, 21 august, pe Naţional Arena.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!