Fotbal international

Rezultate UEFA Champions League. Inter, victorie dramatică, surpriză mare la Belgrad. Rezumatele serii. Video

19.09.2018 | 00:12
Rezultate UEFA Champions League Inter victorie dramatica surpriza mare la Belgrad Rezumatele serii Video

Prima seară din noul sezon al UEFA Champions League ne-a adus 21 de goluri în opt partide. Am avut parte de spectacol total pe Camp Nou, dar și pe Anfield, acolo unde Liverpool a câștigat derby-ul cu PSG. 

O mare surpriză s-a consemnat la Belgrad, acolo unde Napoli nu a putut învinge Steaua Roșie, revenită în competiție după 26 de ani! Schalke și Porto au dat-o la pace în Germania, în timp ce Atletico s-a impus cu 2-1 în Principat, după ce Monaco deschisese scorul.

Asemănător s-a desfășurat și partida de la Milano, dintre Inter și Tottenham. Spurs au deschis scorul, dar italienii au revenit fantastic în ultimele zece minute de joc și au câștigat cu 2-1.

Rezultate Champions League

De la 19:55

FC Barcelona – PSV Eindhoven 4-0 DETALII AICI

Inter – Tottenham 2-1 VIDEO AICI
Au marcat: Icardi 86, Vecino 90+2 / Eriksen 53

Liverpool – PSG 3-2 DETALII AICI

Monaco – Atletico 1-2 VIDEO AICI
Au marcat;  Grandsir 18 / Costa 31, Gimenez 45+1

Steaua Rosie – Napoli 0-0

Brugge – Borussia Dortmund 0-1 VIDEO AICI
A marcat: Pulisic 85

Schalke – FC Porto 1-1 VIDEO AICI
Au marcat: Embolo 64 / Ottavio pen 75

Galatasaray – Lokomotiv Moskova 3-0 VIDEO AICI
Au marcat: Rodrigues 9, Deriyok 67, Inan 90+4 pen


Grupa C este una dintre cele mai interesante grupe din noul sezon al UEFA Champions League. PSG, Napoli și Liverpool se vor lupta pentru cele două locuri care duc în optimile de finală. În grupă se mai află și Steaua Roșie Belgrad, echipă aflată la prima prezență în grupe de la introducerea acestui sistem.

Prima etapă începe tare, cu duelul Liverpool – PSG, programat pe Anfield.


Favorita grupei B și a doua favorită la câștigarea trofeului, FC Barcelona ia startul în noul sezon din UEFA Champions League împotriva celui mai slab adversar din grupă. Catalanii au parte de un început de sezon senzațional în Spania. Au obținut cinci victorii, în tot atâtea meciuri oficiale.

Messi și compania au debutat în Supercupa Spaniei cu o victorie în fața celor de la Sevilla, scor 2-1, într-un meci disputat la Tanger. După acel meci și până la startul sezonului din La Liga, catalanii au mai disputat un meci amical, Trofeul Joan Gamper, pe care l-au câștigat, după 3-0 cu Boca Juniors. PSV are o echipă bună și domină fotbalul olandez, însă păstrează șanse mici în această grupă.

Tottenham și Inter au loturi superioare valoric, cu mulți fotbaliști cotați la minimum 40 de milioane de euro. Cele două se întâlnesc tot în această seară la Milano. Inter revine după o pauză de câțiva ani în competiție, în timp ce Tottenham a fost eliminată în primăvară de Juventus, în faza optimilor de finală.

Atletico Madrid este favorita grupei A, din care mai fac parte Monaco, Borussia Dortmund și Club Brugge. Atletico Madrid ia startul pentru a opta oară în grupele UEFA Champions League în ultimul deceniu. În șase dintre cazuri, echipa a reușit să iasă din grupă, iar de patru ori a terminat chiar pe primul loc. Sezonul trecut, echipa din Madrid a făcut parte dintr-o grupă cu Chelsea, AS Roma și Qarabag și a trebuit să se mulțumească doar cu locul al treilea. O victorie, patru remize și o înfrângere a fost palmaresul echipei pregătite de Diego Simeone.

Tragerea la sorți pentru grupele UEFA Champions League ne-a oferit o grupă D fără mari favorite, dar în care fiecare dintre cele patru echipe poate spera la calificarea în optimile de finală. Galatasaray, Lokomotiv Moscova, FC Porto și Schalke 04 sunt cele patru echipe care se vor înfrunta în Grupa D.