Cele mai citite

Preşedintele UEFA a vorbit de Steaua: ”Mă voi lupta cu dinţii!”

UEFA este nemulţumită de cum este impărţit fotbalul în acest moment, iar preşedintele Aleksandr Ceferin pregăteşte măsuri drastice.
26.02.2018 | 14:27
Preşedintele UEFA a vorbit de Steaua: ”Mă voi lupta cu dinţii!”
ADVERTISEMENT

Şeful forului european a remarcat că fotbalul s-a rupt în două lumi, în care echipele mici fac cu greu faţă concurenţei cu nume mari precum Paris Saint-Germain, Manchester City sau FC Barcelona.

”Trebuie să regândim modelele noastre, în special să găsim un echilibru al competivităţii. Mă voi lupta cu dinţii şi unghiile pentru a introduce noi măsuri care să aducă ceva echilibru. Totuşi, nu promit că Steaua Bucureşti sau Steaua Roşie Belgrad va câştiga din nou Champions League”, a declarat preşedintele UEFA.

ADVERTISEMENT

Aleksandr Ceferin: ”UEFA nu este o bancă”

Prima măsură pe care Ceferin intenţionează să o aplice este să le ofere cluburilor mici bani mai mulţi: ”UEFA nu este o bancă. Elveţia are deja destule bănci… Care ar mai fi scopul să facem încasări record, doar să strângem bani?”.

Preşedintele UEFA a avertizat, de asemenea, în legătură cu concurenţa altor sporturi: ”Ne confruntăm cu concurenţa din partea altor sporturi şi a altor activităţi care captează imaginaţia generaţiei mai tinere. E-sportul şi jocurile video sunt competitorii noştri, lumea în care trăiesc tinerii noştri este la fel de virtuală şi globală. Am fi naiv să nu observăm asta”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri