Fotbal international

UEFA pregătește suspendarea Champions League și Europa League! Le-a cerut celor de la Inter și Roma să se autoexcludă

12.03.2020 | 14:34
UEFA pregateste suspendarea Champions League si Europa League Lea cerut celor de la Inter si Roma sa se autoexcluda
ADVERTISEMENT

Oficialii UEFA pregătesc suspendarea meciurilor din Champions League și Europa League din cauza pandemiei de coronavirus.

UEFA pregătește suspendarea Champions League și Europa League

În contextul în care majoritatea campionatelor importante din Europa au fost deja amânate, UEFA pregătește suspendarea meciurilor din Champions League și Europa League după ce coronavirusul a pus stăpânire pe întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Presa internațională anunță că oficialii UEFA sunt într-o întâlnire de urgență în acest moment și pregătesc suspendarea celor mai importante două competiții intercluburi de pe bătrânul continent.

Azi ar trebui să se joace 6 meciuri din Europa League

Astăzi ar trebui să se joace șase meciuri din prima manșă a optimilor de finală ale Europa League, după ce partidele Inter Milano – Getafe și Sevilla – Roma au fost deja amânate din cauza focarului de coronavirus din cele două țări.

ADVERTISEMENT

Săptămâna viitoare ar urma să se joace ultimele patru întâlniri din manșa retur a optimilor Champions League, Manchester City – Real Madrid, Juventus – Lyon, Bayern Munchen – Chelsea și Barcelona – Napoli, dar și a doua manșă a optimilor din Europa League.

UEFA, cerere inedită pentru cluburile italiene

Publicația italiană Il Messaggero a anunțat că UEFA le-a propus celor două cluburi italiene rămase în Europa League, Inter Milano și AS Roma, să se autoexcludă pentru ca astfel competiția să poată continua.

ADVERTISEMENT

Cele două cluburi italiene au respins din start această variantă. UEFA și-ar fi dorit ca cele două competiții să se desfășoare conform programării pentru ca astfel să nu fie afectat turneul final al Campionatului European.

Liga 1 a fost suspendată

Cazurile de coronavirus s-au înmulțit și au înspăimântat Europa, inclusiv lumea fotbalului. Din cauza acestui virus, mai multe țări au decis să suspende meciurile din campionat. Printre aceste țări se află Italia și Spania.

ADVERTISEMENT

Și Federaţia Română de Fotbal a decis să suspende toate competiţiile fotbalistice de pe teritoriul României până pe data de 31 martie. Astfel, Casa Pariurilor Liga 1 a fost suspendată, iar meciurile programate în weekend nu se vor mai disputa.

ADVERTISEMENT
Tags: