UEFA, schimbări în cupele europene! Ce nu mai are voie Gigi să facă

Vicentiu Dinescu    Ionut Neamţu   
în Stiri sportive
27/03/2018, 13:51
UEFA, schimbări în cupele europene! Ce nu mai are voie Gigi să facă

Cea mai importantă schimbare decisă de forul european pentru Champions League, Europa League şu UEFA Super Cup este introducerea celei de-a patra schimbări care va putea fi folosită doar în momentul în care un meci intră în prelungiri.

De asmenea, UEFA a decis ca doar în cazul celor trei finale europene antrenorii să poată înscrie pe foaia de joc 23 de jucători şi nu 18 ca până acum. Astfel, finalistele vor putea beneficia de 12 jucători de rezervă şi nu şapte ca până acum.

UEFA a decis că după faza grupelor echipele nu vor putea să treacă pe listă decât trei noi jucători

Alte modificări făcute de UEFA: – meciurile din Champions League, de la play-off şi până la finală, vor începe la ora 22:00 (ora României), cu excepţia a patru partide din fiecare etapă a grupelor (două marţi şi două miercuri) care se vor disputa de la ora 19:55; – meciurile din grupe, 16-imi şi optimile Europa League se vor disputa de la 19:55 şi 21:00, iar din sferturi se va juca de la ora 22:00; – UEFA Super Cup va începe la ora 21:00.

O altă decizie importantă luată pentru Champions League şi Europa League este că după faza grupelor echipele nu vor putea să treacă pe listă decât trei noi jucători, fără nicio restricţie.

Închide ×