Sport

UEFA, spectacol grandios pentru finala Champions League. Anitta, noua senzație pop a Braziliei, va cânta în deschiderea evenimentului. Foto

UEFA a pus la cale un spectacol grandios pentru finala Champions League. Anitta, cântăreața de muzică pop din Brazilia, îi va încânta pe fani în deschiderea evenimentului.
24.05.2023 | 19:08
UEFA pune la cale un spectacol grandios pentru finala Champions League. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Finala Champions League din acest an le va pune față în față pe Inter și Manchester City. Cele două „forțe” ale Europei se vor lupta pe 10 iunie pe Atatürk Olympic Stadium din Istanbul. UEFA a plănuit un spectacol de zile mari înainte de fluierul de start al lui Szymon Marciniak. Anitta alături de artistul nigerian Burna Boy vor face spectacol pe cea mai mare arenă din Turcia.

UEFA, spectacol grandios pentru finala Champions League. Anitta va cânta în deschiderea evenimentului

Larissa de Macedo Machado, cunoscută sub numele de Anitta, este o cântăreață de muzică pop din Brazilia care a depășit granițele țării din America de Sud și a devenit una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului.

ADVERTISEMENT

Cu peste 64 de milioane de urmăritori pe Instagram și peste 17 milioane de abonați pe Youtube, Anitta va face pereche la deschiderea finalei Champions League cu Burna Boy. Astfel, pe lângă portarul Ederson, Brazilia va avea un alt reprezentant la finala dintre Inter și Manchester City.

Anul 2023 a fost unul extraordinar pentru cântăreața braziliană. După ce a lansat al cincilea album „Versions Of Me” și a câștigat o nominalizare la Premiile Grammy pentru „Cel mai bun nou artist”, Anitta a fost numită să cânte în deschiderea celui mai așteptat eveniment sportiv al acestui sezon în Europa.

ADVERTISEMENT

„Sunt atât de încântată că vestea a apărut în sfârșit! Sunt încântată să cânt la spectacolul de lansare al finalei Ligii Campionilor UEFA de la Pepsi și abia aștept să fac titluri alături de Burna Boy. Vom aduce un spectacol de neratat fanilor de pe stadion și din întreaga lume. Nu veți dori să ratați asta!”, a declarat Anitta, potrivit site-ului UEFA.

Anitta, noua senzație pop a Braziliei, va cânta la deschiderea finalei UEFA Champions League

Spectacolul de deschidere al finalei UEFA Champions League va avea loc cu 15 minute înainte de startul partidei. Anitta va deveni prima artistă din Brazilia care va cânta la deschiderea ultimului act al Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Dua Lipa (2018), Imagine Dragons (2019), Selena Gomez and Khalid (2021) și Camila Cabello (2022) au cântat la ultimele ediții ale UEFA Champions League. „Spectacolul din acest sezon promite să fie de neuitat, cu o echipă interesantă de artiști care urmează să urce pe scenă înaintea finalei UEFA Champions League de la Istanbul. 

Suntem mândri de parteneriatul nostru de lungă durată cu Pepsi, care ne permite să aducem și mai mult entuziasm fanilor și așteptăm cu nerăbdare să împărtășim cu toată lumea spectacolul de lansare al UEFA Champions League de la Pepsi în acest sezon”, a declarat directorul de marketing al UEFA Guy-Laurent Epstein.

ADVERTISEMENT

Anitta va cânta pe scenă cu Burna Boy, nimeni altul decât câștigătorul premiului Grammy. În cazul în care Manchester City se va impune în fața lui Inter va fi primul trofeul al Ligii Campionilor din istorie pentru „Cetățeni”. De cealaltă parte, Inter a câștigat ultima oară trofeul Champions League în 2010 cu Cristi Chivu pe teren.

ADVERTISEMENT