Fotbal international

UEFA TV, cadou neaşteptat pentru microbişti. Pot vedea gratuit meciuri memorabile din cupele europene!

24.03.2020 | 16:33
UEFA TV cadou neasteptat pentru microbisti Pot vedea gratuit meciuri memorabile din cupele europene
ADVERTISEMENT

Coronavirusul a pus lacăt peste toate campionatele de fotbal importante ale lumii. Se mai joacă doar în Belarus, unde jucătorii, pentru a avea salariile plătite, îşi riscă practic vieţile şi prin unele ţări din America Centrală.

UEFAtv oferă meciuri gratuit pe platforma sa

Urma un final de sezon extrem de bogat şi de interesant, cu ultimele etape de campionat, cu partidele din fazele superioare ale cupelor europene şi în vară erau programate cele două evenimente apogeu: EURO 2020 şi Copa America.

ADVERTISEMENT

Fotbalul însă a fost învins de această pandemie care seceră în continuare vieţi, mai ales în Europa şi iubitorii sportului rege nu au habar când se vor mai revedea pe viu, pe stadioane, sau în faţa micilor ecrane, cu favoriţii lor.

Se vor urmări meciuri memorabile din istoria competițiilor europene

În acest context UEFA vine cu un cadou neașteptat pentru toți microbiștii. UEFA, prin platforma digitală de conținut video, pune la dispoziția suporterilor posibilitatea de a viziona gratuit meciuri memorabile.

ADVERTISEMENT

Pe UEFA.tv iubitorii de fotbal vor putea urmări meciuri clasice ale echipelor de club sau ale reprezentativelor naționale din toate competițiile europene.

Marți și miercuri meciurile din Champions League

Meciuri clasice din Liga Campionilor vor putea fi urmărite marți și miercuri, iar joi vor fi disponibile partide interesante din Europa League.

ADVERTISEMENT

Vor mai fi disponibile meciuri memorabile de la Campionatul European, masculin și feminin, precum și din Liga Campionilor feminin.

Cum puteți intra pe UEFAtv

Aplicația UEFA.tv este disponibilă acum pe majoritatea televizoarelor smart, Apple TV, Android TV și Amazon Fire TV,Android și iOS pentru smartphone și tabletă.Cei care încă nu au un cont se pot înregistra gratuit în oricare dintre aplicații sau pe  www.uefa.tv.

ADVERTISEMENT

În afara meciurilor veți mai putea diverse interviuri, emisiuni de analiză, scopul fiind clar să ofere iubitorilor fotbalului posibilitatea de a se bucura revăzând anumite momente din perioada când omenirea nici nu se gândea ce necaz uriaș va veni asupra ei. Este un mijloc de a mai alina întrucâtva dorul de fotbal al oamenilor.

ADVERTISEMENT