Filme

Galerie foto. Uimitoarele transformări ale vedetelor pentru roluri memorabile

Actoria nu înseamnă doar luni de pregătire mentală pentru un rol nou, ci şi sesiuni de transformare fizică ce pot face un star de nerecunoscut.
20.02.2018 | 14:02
ADVERTISEMENT

Câteva dintre cele mai iubite şi mai cunoscute staruri de la Hollywood au reuşit performanţe uluitoare în roluri care au implicat transformări majore.

Cu ajutorul artiştilor de makeup, vedete de top de toate vârstele, de la Meryl Streep la Karen Gillan, au dat viaţă unor personaje memorabile, în spatele cărora actorii care strălucesc pe covorul roşu au fost imposibil de recunoscut. Vezi imaginile în galeria foto

De-a lungul timpului, starurile şi-au schimbat vârsta, sexul, au devenit creaturi mitice, ilustre figuri istorice sau reprezentanţi ai lumilor extraterestre. Totul cu ajutorul machiajului elaborat, după care nimeni nu putea bănui cine se ascunde.

ADVERTISEMENT

Filmele în care au strălucit aceste personaje au rămas printre cele mai iubite de cinefili, unele chiar clasice, fiind văzute şi revăzute în toată lumea. Unul dintre exemplele cele mai recente este chiar transformarea magnifică a lui Gary Oldman pentru rolul lui Churchill, performanţă actoricească ce a uimit pe toată lumea şi al cărei reper principal este asemănarea realizată prin makeup a actorului cu legendarul premier britanic.

Click sus pe galeria foto pentru a vedea imaginile

De la Hugh Grant la Ryan Reynolds şi de la Tilda Swinton la Johnny Depp, iată ce poate face un machiaj de senzaţie pentru un rol antologic.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FILME
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri