Life

Uite cât de frumoasă e iubita lui Keed de la Chefi la Cuțite! Mesaj emoționant după semifinală

Iubita lui Keed de la Chefi la Cuțite este foarte frumoasă, iar concurentul este mândru de ea. Tânăra i-a transmis un mesaj emoționant după semifinală.
15.06.2021 | 12:34
Uite cat de frumoasa e iubita lui Keed de la Chefi la Cutite Mesaj emotionant dupa semifinala
ADVERTISEMENT

Keed a fost impresionat de apariția iubitei lui, Amelia Anghel, la semifinala Chefi la Cuțite, motiv pentru care i-a făcut o declarație specială de dragoste. Uite cât de frumoasă este tânăra cu care se iubește artistul!

În prima parte a semifinalei, concurenții au avut parte de o surpriză cu totul specială. Aceștia au putut găti alături de persoanele dragi, iar Keed a rămas fără cuvinte atunci când și-a văzut partenera.

ADVERTISEMENT

Uite cât de frumoasă e iubita lui Keed de la Chefi la Cuțite! Mesaj emoționant după semifinală

Keed s-a bucurat foarte mult atunci când iubita lui și-a făcut apariția în semifinala Chefi la Cuțite. Cei doi formează un cuplu de trei ani, iar iubirea dintre ei s-a văzut și în ediția de aseară.

Concurentul lui Florin Dumitrescu a îmbrățișat-o strâns pe roșcată, oferindu-i un sărut plin de afecțiune.

ADVERTISEMENT

Artistul a postat și pe contul de Instagram câteva fotografii cu Amelia. Declarația de iubire pe care i-a făcut-o a fost una cu totul specială.

Concurentul celebrului show de la Antena 1 a spus despre iubita lui că este cel mai frumos om pe care îl cunoaște și că nu știe cum reușește să-l suporte.

ADVERTISEMENT

Keed și-a amuzat urmăritorii din mediul online cu mesajul său, spunând că a făcut „cea mai mare mizerie” cu ajutorul lui Kiki, așa cum o alintă pe iubita lui.

Artistul nu a uitat să-i transmită tinerei cât de mult o iubește și a scris un mesaj inedit, „Ai vol iu”.

ADVERTISEMENT

„This is @caramehlia aka Kiki. În afară de faptul că e cel mai frumos om pe care îl cunosc și că nu știu cum mă suportă, n-am ce să zic.

Decât că în proba 2 din Semifinală, cu tot ajutorul pe care l-am primit din partea ei, AM FĂCUT CEA MAI MARE MIZERIEEEEE ?? AI VOL U KIKIIIIII”, a scris concurentul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Keed (@keedonline)

Keed, susținut de iubita lui la Chefi la Cuțite

Keed a fost susținut de iubita lui în participarea la Chefi la Cuțite, așa cum a declarat, la un moment dat, în cadrul unei emisiuni. În plus, Speak a fost care l-a convins să vină în competiție.

Speak l-a convins, însă, într-un mod diferit, care l-a făcut imediat să-și încerce norocul.

„Gagică-mea m-a susținut. Mi-a zis de la început să mă duc. Am vrut să mă duc de vreo trei patru ori, dar mi-a fost frică să mă duc pentru a nu mă face de râs.

Speak m-a convins să fac pasul cel mare. Vorbeam cu el la telefon într-o zi. Nu mi-a zis ‘hai, mă vino’, mi-a zis ‘ce-ai mă? Păi tu ești bucătar? Du-te mă!’. Și-n două vorbe m-a făcut.

Speak e un povestitor excepțional, mi-a dat un imbold. Mama, tata, nu cred că înțeleg ei foarte bine showbiz-ul, dar mă susțin”, a declarat Keed la Antena Stars, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT