Life

Uite cât de frumoasă e nepoata lui Florin Salam. Seamănă cu Kendal Jenner din clanul Kardashian 

13.09.2020 | 17:09
ADVERTISEMENT

Rudele lui Florin Salam dau dovadă că sunt foarte talentate, dar și neașteptat de chipeșe. Așa se întâmplă și în cazul nepoatei manelistului, de o frumusețe incredibilă.

Mulți s-au grăbit chiar să o compare cu celebra Kendal Jenner din clanul Kardashian.

Pozele postate de adolescentă în mediul online le-au atras atenția tuturor, mai ales când s-a aflat că ea are un frate ce a ajuns de curând în fața juriului X Factor.

ADVERTISEMENT

Uite cât de frumoasă e nepoata lui Florin Salam. Seamănă cu Kendal Jenner din clanul Kardashian

Maria Jasmine este de o frumusețe răpitoare și seamănă foarte bine cu vedeta din Statele Unite ale Americii. Adolescenta a fost comparată, la nivel trăsăturilor chipului, cu Kendal Jenner, una din cele mai influente tinere femei de la ora actuală.

Sora concurentului din noul sezon de la X Factor este o apariție diafană și cât se poate de în vogă cu ultimele tendințe din materie de fashion. În mediul online, tânăra are foarte multe fotografii cât se poate de reușite și este foarte activă pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Ruda lui Florin Salam dă dovadă că talentul este înnăscut în familia lor, pentru că știe și cum să pozeze atunci când este în fața camerei. Sora participantului din show-ul de pe Antena 1 le-a amintit multora de clanul surorilor Kardashian.

View this post on Instagram

@chaossixtynine The Chanel Issue by @luigiandiango

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

La rândul său, nepotul cântărețului renumit de manele a avut o mare priză la public.

Mulți au fost uluiți când au aflat cine este, în apariția lui de la X Factor. Mai mult, Loredana Groza s-a arătat foarte impresionată de calitățile muzicale ale tânărului.

ADVERTISEMENT
Uite cât de frumoasă e nepoata lui Florin Salam. Seamănă cu Kylie Jenner din clanul Kardashian
Nepoata lui Florin Salam seamănă foarte bine cu Kylie Jenner, din clanul Kardashian

Kendal Jenner a devenit în timp un real model pentru femeile de pretudindeni. Sora vitregă a lui Kim Kardashian s-a lansat ca model, având și propria ei afacere cu haine.