Ce avere uluitoare are afaceristul care ar putea deveni socrul Simonei Halep!

Omul care i-a cărat valiza cu aproape două milioane de euro lui Becali, într-o tentativă de mită, şi care se pregăteşte să intre familia Simonei Halep, ascunde o moşie colosală la marginea...
14.04.2015 | 09:04
Ce avere uluitoare are afaceristul care ar putea deveni socrul Simonei Halep

Omul care i-a cărat valiza cu aproape două milioane de euro lui Becali, într-o tentativă de mită, şi care se pregăteşte să intre familia Simonei Halep, ascunde o moşie colosală la marginea Capitalei.

Personaj discret, care tace şi învârte pe degete afaceri de milioane, machedonul Teia Sponte a ajuns mâna dreaptă a lui Gigi Becali.

Numele lui a fost şifonat în scandalul “Valiza”, când patronul echipei din Ghencea l-a trimis cu o valiză plină cu 1,7 milioane de euro, la Cluj, să “răplătească” o echipă de jucători. Pentru acest serviciu, Sponte a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

Casa, ferită de ochii lumii

Acum, afaceristul a ajuns în atenţia publică după ce au apărut zvonuri că fiul lui, Costa, urmează să se însoare cu Simona Halep. Ce nu ştiu mulţi despre el este că omul de bază al lui Gigi Becali deţine, în Pipera, o moşie impresionantă, de aproximativ 20.000 de metri pătraţi, pe care a amenajat-o după cum i-a poftit sufletul.

“Şi-a construit teren de fotbal, unul de baschet, are pisicină şi o fermă de animale domestice, dar şi multe căprioare. A angajat doi oameni care să le îngrijească şi să-i tundă gazonul la linie”, ne-a povestit un vecin.

Teia Sponte are la dispoziţie inclusiv un lac. El a avut grijă însă să-şi pună la adăpost moşia, care abia se poate vedea în spatele gardului de beton de peste 2 metri, “blindat” cu aparate de supraveghere video la tot pasul.

Dacă Simona Halep e fată cuminte, dedicată tenisului, şi nu le are cu viaţa mondenă sau cu ieşitul în cluburile de fiţe, despre Costa Sponte (foto), fiul lui Teia, s-a spus că ar fi avut parte de câteva relaţii pasagere cu dive cunoscute în peisajul monden de la noi, printre ele şi Mădălina Pamfile, şi Alexandra Tararache.

SURSA: LIBERTATEA.RO

Tags: