Life

Uite cum arată Dorian Popa fără barbă! Fanii au rămas fără cuvinte

27.01.2021 | 14:45
Uite cum arata Dorian Popa fara barba Fanii au ramas fara cuvinte
ADVERTISEMENT

Dorian Popa i-a șocat din nou pe fani cu o apariție neașteptată pe Instagram, de data aceasta fără barba care îl definește încă de când a intrat în lumina reflectoarelor. Orice ar face, actorul reușește întotdeauna să-i lase pe internauți fără cuvinte. 

După ce a anunțat că urmează să-și schimbe cel de-al doilea prenume în „Hâtz”, Dorian Popa i-a surprins pe urmăritori cu o nouă ipostază neobișnuită.

ADVERTISEMENT

Artistul le-a cerut părerea fanilor și i-a întrebat dacă îi stă mai bine cu sau fără barbă, iar aceștia au optat pentru prima variantă, nefiind familiarizați cu „noul” look.

Uite cum arată Dorian Popa fără barbă! Fanii au rămas fără cuvinte

Curioșii care se întrebau cum arată Dorian Popa fără barba pe care o poartă încă de când juca în serialul „Pariu cu viața” pot respira ușurați acum, pentru că actorul le-a dezvăluit o imagine așa cum nu l-au mai văzut înainte.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și actorul continuă să-i surprindă pe fani cu noile sale achiziții și cu schimbările de look sau chiar de nume. Dorian Popa are barbă încă de când îl știm, însă acesta a postat recent o fotografie din adolescență, în care nu avea niciun fir de păr pe față.

Puțini și l-ar imagina acum fără barbă, însă orice ete posibil pentru îndrăgitul artist. Dorian Popa i-a întrebat pe fani dacă îi stă mai bine cu barbă sau fără, iar aceștia au ales, bineînțeles, look-ul cu care i-a obișnuit atâția ani.

ADVERTISEMENT
Dorian Popa
Așa arată Dorian Popa fără barbă. Sursa foto: Instagram

Zilele trecute, artistul le-a dezvăluit internauților o fotografie de când era copil, fiind total de nerecunoscut, fără barbă sau mușchi și cu părul dat cu gel. Fanii au fost amuzați de postarea acestuia și i-au lăsat sute de comentarii:

„chiar arătai ca un Jhonuț!”, „și slăbănog și monosprânceană! Tot ce trebuie!”, unde sunt mușchii?”, „Hâtz, îți făceai bretonul cu pieptănul?”, „Lasă-l pe Dorian 2021, Dorian adolescent e”, „Mama! Ce semeni cu Dorian Pompa”. 

ADVERTISEMENT

Iar lista cu surprizele neobișnuite ale lui Dorian Popa nu se oprește aici. Recent, actorul a acceptat provocarea de a-și schimba cel de-al doilea prenume, Laurențiu, în „Hâtz”. Nimeni nu a crezut, iar vedeta a postat o fotografie cu cererea pe care a făcut-o la Primăria Domnești, acolo unde are domiciliul.

În urmă cu câteva săptămâni, Dorian Popa le-a făcut o farsă cunoscuților și a postat o imagine în care și-a bandajat nasul, spunându-le fie că și-a făcut rinoplastie, fie că s-a bătut cu cineva.

ADVERTISEMENT