Life

Uite cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume! Transformarea ei este incredibilă

22.02.2021 | 15:56
Uite cum arata femeia cu cele mai mari buze din lume Transformarea ei este incredibila
ADVERTISEMENT

Andrea Ivanova, o tânără de 22 de ani din Bulgaria, este cunoscută drept „Barbie” sau „femeia cu cele mai mari buze din lume”. Aceasta nu vrea să se oprească aici cu transformările și vrea să-și mărească și sânii cu ajutorul operațiilor. 

Deși intervențiile chirurgicale i-au provocat dureri chinuitoare, bulgăroaica nu vrea să renunțe la visul ei și are de gând să ma apeleze la o mărire de bust. Tânăra deja și-a injectat de cel puțin 20 de ori acid hialuronic în buze până la momentul actual.

ADVERTISEMENT

Andrea Ivanova are de gând să devină cunoscută la nivel mondial pentru buzele ei, pe care vrea să și le mărească în continuare, informează libertateapentrufemei.ro.

Uite cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume! Transformarea ei este incredibilă

Andrea Ivanova este pasionată de intervențiile estetice, mai ales de cele la nivelul buzelor. Tânăra de 22 de ani din Bulgaria vrea să-și mențină titlul de „femeie cu cele mai mari buze din lume” și nu se va opri aici.

ADVERTISEMENT

Cu toate că medicii au avertizat-o să se oprească cu transformările, Andrea nu a ascultat și va merge cât mai departe pentru a-și îndeplini visul. O injectare cu acid hialuronic costă 150 de dolari, iar ea a investit până acum peste 3.000 de dolari numai pentru buze.

Prietenii ei sunt de-a dreptul șocați de transformările fetei, care arăta foarte bine înainte de a-și face astfel de modificări. Tânăra se putea lăuda cu niște trăsături de invidiat înainte de intervențiile făcute la medicul estetician.

ADVERTISEMENT
Andrea Ivanova, fata cu cele mai mari buze din lume
Andrea Ivanova, fata cu cele mai mari buze din lume. Sursa foto: Profimedia

„O iubesc pe Barbie de când eram mică și mereu a visat să ajung ca ea într-o bună zi”, a spus Andrea Ivanova, potrivit The Mirror. Nu doar ca a reușit să arate ca celebra păpușă îndrăgită de toate fetele, dar deja a întrecut-o în transformări.

De fiecare dată când buzele ei scad în volum, tânăra merge la medicul estetician pentru a-și face câteva „retușuri”. Deși a fost criticată și numită „Monstrul din Lock Ness” sau „Duffy Duck”, Andrea nu a renunțat și a afirmat că fiecare persoană are dreptul de a-și trăi viața așa cum dorește.

ADVERTISEMENT

„Fiecare are dreptul să trăiască și să arate așa cum vrea, nu este necesar ca toți să îndeplinească un standard impus de alte persoane. Este o alegere personală și niciodată nu mi-a fost teamă să o arăt!”, a mai spus tânăra, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT