Life

Uite cum arăta Florin Dumitrescu în tinerețe! Cât de mult s-a schimbat juratul de la Chefi la cuțite

01.02.2021 | 19:15
Uite cum arata Florin Dumitrescu in tinerete Cat de mult sa schimbat juratul de la Chefi la cutite
ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România și activează în lumea culinară de la o vârstă fragedă, dar cum arăta juratul de la „Chefi la cuțite” în tinerețe? 

Charismatic și devotat artei culinare, Florin Dumitrescu se află de ani buni în showbiz-ul românesc, iar fanii își aduc aminte cu drag de vremea în care făcea furori cu celebra emisiune „Masterchef”, pe care o juriza alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Celebrul bucătar nu și-a schimbat foarte mult aspectul fizic și le-a dezvăluit fanilor cum arăta în urmă cu opt ani. Șocul nu a fost prea mare pentru internauți, din moment ce trăsăturile sale sunt aceleași.

Uite cum arăta Florin Dumitrescu în tinerețe! Cât de mult s-a schimbat juratul de la Chefi la cuțite

Chef Florin Dumitrescu și-a început cariera în bucătărie încă din adolescență și se bucură de un succes răsunător și de recunoaștere, mai ales datorită felului său unic de a fi. Anii nu par să fi trecut peste juratul cooking show-ului de la Antena 1, ci din contră.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu arată la fel ca în urmă cu opt ani, după cum le-a arătat și urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

„Acum 8 ani în Vaslui. Bine, nu în Vaslui, dar acum 8 ani’”, a scris juratul în dreptul uneia dintre imagini. Acesta a mai postat o imagine de acum șapte ani, despre care a scris: „Acum 7 ani. Eu, Albert și imensitatea asta de pisică de mare”.

ADVERTISEMENT
Florin Dumitrescu în tinerețe
Cum arăta Florin Dumitrescu în tinerețe. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

La doar 33 de ani, Florin Dumitrescu este un bărbat împlinit atât în plan profesional, având o carieră de succes în bucătărie și televiziune, dar și personal. Juratul este căsătorit cu Cristina Sima Dumitrescu  din 2014 și au împreună două fetițe, Ava și Mia.

Așadar, Chef Dumitrescu este un familist convins și un soț foarte romantic, care nu ezită să-și declare public sentimentee față de persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a vorbit despre începuturile carierei în bucătărie

Cu ceva timp în urmă, juratul a vorbit despre începuturile sale în bucătărie și nu regretă nimic, chiar dacă a muncit din greu de la o vârstă fragedă.

„La 17 ani deja lucram în două restaurante și făceam și școala de bucătari, iar foamea mea de cunoaștere și recunoaștere profesională era foarte mare. Îmi doream foarte mult să devin șef-bucătar și știam că doar făcând sacrificii voi reuși.

Iar sacrificiul meu cel mai de preț au fost timpul liber și adolescența, lucru pe care nu îl regret. Banii veneau, nu sunt un tip avid după câștigul financiar, dar eram plătit pe măsura timpului meu, a cunoștințelor mele și a vitezei. Eram un roboțel de bucătărie de mare viteză (zâmbește)”, a spus acesta pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT