Life

Uite cum arăta Oana Zăvoranu la 17 ani. Ce le transmite diva vedetelor cu prea multe operații

18.02.2021 | 19:10
Uite cum arata Oana Zavoranu la 17 ani Ce le transmite diva vedetelor cu prea multe operatii
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu le-a arătat fanilor de pe Instagram cum arăta la 17 ani. Vedeta a distribuit o fotografie însoțită de un mesaj, în stilul caracteristic, pentru vedetele cu prea multe operații estetice.

Oana Zăvoranu arată foarte bine și în momentul de față, dar imaginea din adolescență prezintă o tânără frumușică și în pas cu moda. Vedeta era îmbrăcată într-un costum verde, accesorizat cu un medalion și cercei supradimensionați.

ADVERTISEMENT

Ea a ținut să le trasmită și un mesaj femeilor care sunt transformate de operații estetice. A menționat că frumusețea adevărată o ai din naștere.

Uite cum arăta Oana Zăvoranu la 17 ani. Ce le transmite diva vedetelor cu prea multe operații

Oana Zăvoranu la 17 ani
Oana Zăvoranu la 17 ani
Sursa foto: Instagram

„Când ești frumos, ești frumos din naștere! La fel și rasa, o ai din naștere, nu o cumperi. Ați auzit gloabelor care nu vă mai recunosc nici mamele voastre?!”, a scris bruneta alături de imaginea respectivă.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de operații estetice, Oana Zăvoranu susține că este complet naturală. Ea a recunoscut că și-a pus silicoane și le-a scos de mai multe ori. Ea ar fi renunțat definitiv la implanturile mamare în 2017.

Întrebată de fani pe Instagram dacă are operații, răspunsul a fost unul prompt: „nu am operații estetice decât la sâni… Acum am scos silicoanele de tot. În rest, niciodată nu m-am operat în altă parte a corpului sau a feței.

ADVERTISEMENT

„Ați auzit, urâtelor operate de 857 de ori și care aveți tupeul să ziceți că nu sunteți operate? Noroc cu pozele mai vechi!”, nu a putut să se abțină să nu adauge aceasta.

Totuși, sunt persoane care o contrazic pe Querida. Nicoleta Dragne, una dintre fostele ispite de la „Insula Iubirii”, a scos la iveală declarații ale unui medic estetician care ar fi operat-o pe fosta parteneră de viață a lui Pepe.

ADVERTISEMENT

„Pentru cei care nu știu, I-am făcut Oanei intervenții și la nivelul feței. A venit să îmi spună că nu e mulțumită de nimic și să îi fac ceva. I-am pus fire în obraz, un lifting cu fire, astfel că obrazul nu i-a mai căzut de la nopțile nedormite și de la alimentația haotică”, ar fi spus doctorul, potrivit SpyNews.

ADVERTISEMENT