Life

Uite divorțul, nu e divorțul! Ilie Năstase și Ioana Simion, de nedespărțit! Cum i-au pozat paparazzii

22.03.2021 | 10:59
Uite divortul nu e divortul Ilie Nastase si Ioana Simion de nedespartit Cum iau pozat paparazzii
Uite divorțul, nu e divorțul! Ilie Năstase și Ioana Simion, de nedespărțit! Cum i-au pozat paparazzii. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ioana Simion și Ilie Năstase sunt dispuși la împăcare? Ăsta este primul gând pe care l-au avut paparazzi care i-au surprins împreună în urmă cu foarte puțin timp, cei doi îndrăgostiți părând de nedespărțit. 

Frumoasa brunetă a depus actele de divorț la Tribunal, însă continuă să se vadă cu jucătorul de tenis, semn că este dispusă să lase garda jos și să-i mai dea o șansă celui care i-a fost soț în ultimii doi ani. Constănțeanca a fost surprinsă alături de afacerist în Capitală.

ADVERTISEMENT

Potrivit click.ro, Ioana Simion și Ilie Năstase au luat prânzul la un restaurant celebru din zona Băneasa, iar ulterior au plecat împreună în complexul Stejarii, acolo unde locuiește de câteva luni fostul mare jucător de tenis de renume mondial.

Ioana Simion și Ilie Năstase, mai aproape de împăcare? Cum au apărut împreună

„Relația cu Ilie e la fel. El stă la Stejarii, eu în apartamentul meu. Ne vedem pentru diverse treburi casnice, mai bem cafeaua împreună”, spunea Ioana Simion despre relația cu Ilie Năstase, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă încearcă să lase loc de bună ziua, motiv pentru care a rămas în relații bune în omul de afaceri. Constănțeanca este pregătită pentru orice, dezvăluind că este pregătită să înceapă o nouă viață fără Ilie Năstase pentru că are nevoie de liniște.

Ioana Simion a dezvăluit că nu vrea să dea niciun pas înapoi, fiind mai decisă ca oricând să devină o femeie singură și independentă. Mai mult decât atât, vedeta visează să intre pe făgașul normal al lucrurilor pentru că s-a gândit bine ce vrea să facă mai departe.

ADVERTISEMENT

„Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieșit chiar și la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveștile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit.

Ilie m-a lăsat să înțeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv mașina și verigheta, îmi vor rămâne. Sunt gata să continui să vorbesc și să mă întâlnesc cu el și după divorț, sigur, dacă și el va dori asta. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim pregătiți pentru orice. Mai presus de toate, pentru mine este foarte importantă liniștea sufletească. Eu am gândit-o vreo 2 luni și pentru că sunt o femeie calculată, mereu voi încerca să iau o decizie corectă și foarte bine gândită. Nu voi da înapoi. Niciodată.

Le va fi mai greu la început, după care viața va intra pe un făgaș normal. O femeie nu merită înjosită, indiferent cine ar fi acea persoană. E foarte bună starea mea de acum, sunt ok cu mine însămi că am luat decizia corectă. M-am gândit foarte bine”, a declarat bruneta într-o emisiune TV.

ADVERTISEMENT