Life

UIte în ce palat locuiește cântărețul Vasilică Ceterașu! Folcloristul, trai opulent

21.10.2020 | 16:54
UIte in ce palat locuieste cantaretul Vasilica Ceterasu Folcloristul trai opulent
Vasilică Ceterașu, mândru de vila lui din Maramureș. Foto: capturi Youtube
ADVERTISEMENT

Vasilică Ceterașu e unul dintre cântăreții de muzică populară din România care se poate lăuda că a făcut o avere din acest domeniu!

Artistul are un adevărat palat în localitatea Oncești din județul Maramureș, foarte aproape de idilicul oraș Sighetu Marmației.

ADVERTISEMENT

Acolo și-a construit o casă de vacanță somptuoasă unde dă din în când petreceri, loc din care realizează o serie de vloguri pe canalul său de Youtube.

Curtea vilei și a pensiunii lui Ceterașu are toate dotările necesare, artistul ținând foarte mult la arhitectura și elementele tradiționale, lăsând totuși loc și de câteva lucruri moderne.

ADVERTISEMENT

Vasilică Ceterașu are o vilă somptuoasă în Maramureș

Mai exact, pe lângă preparatele culinare maramureșene, folcloristul s-a gândit și la turiștii străini, așa că a amenajat o zonă de barbeque.

Cea care dictează în bucătăria vilei artistului este chiar mama acestuia. Într-un vlog realizat recent de Vasilică Ceterașu, aceasta a dezvăluit câteva lucruri despre fiul ei, pe care îl iubește ca pe ochii din cap.

ADVERTISEMENT

„Mulți mi-au scris în comentarii că m-am îngrășat, că am făcut fălci, dar cum să nu mă îngraș cu așa o mamă gospodină?”, s-a confesat Vasilică fanilor de pe Youtube.

Mama lui a spus apoi care este secretul îngrășării: „Cel mai mult îi place ciorba de fasole cu ciolan”.

ADVERTISEMENT

Casa artistului e dotată cu jacuzzi din lemn

Cântărețul a prezentat urmăritorilor săi și interiorul vilei, unde are, atenție, un jacuzzi din lemn.

vasilică ceterașu
Ceterașu a ținut la tradiție, iar asta se vede în felul în care e decorată vila

„Am și jacuzzi din lemn, le-am cumpărat că am vrut să-mi fac un spa dar nu le-am mai folosit daca tot timpul sunt plecat de acasă. Dar o să mă apuc să golesc tot de pe aici”, a declarat Vasilică Ceterașu.

Cântărețul s-a gândit ca în vila în care ajunge atunci când vrea să se relaxeze cea mai frumoasă cameră să fie a fetiței pe care o are cu Amalia, nevasta lui.

 

ADVERTISEMENT