Life

Uite unde și-a tatuat Antonia chipul lui Velea. Fanii au reacționat

21.09.2020 | 12:52
Uite unde sia tatuat Antonia chipul lui Velea Fanii au reactionat
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai apreciate și consolidate cupluri din showbiz-ul românesc și profită de fiecare ocazie pentru a-și declara public dragostea și de a se surprinde reciproc.

În mediul online, Alex și Antonia mențin un contact permanent cu fanii, pe care îi informează adesea în legătură cu schimbările din viața lor și care sunt martori ai iubirii dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, gestul emoționant a fost din partea Antoniei, care și-a surprins soțul cu cel mai recent tatuaj al ei, cu chipul acestuia.

Antonia, gest romantic pentru Alex Velea. Iată cum și-a surprins artista soțul

Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din România, s-a căsătorit cu Alex Velea în 2013. Deși multe persoane s-au arătat sceptice în privința mariajului dintre cei doi, se pare că aceștia sunt mai fericiți ca oricând, iar, recent, cuplul s-a mutat în casă nouă, alături de cei doi copii, Akim și Dominic.

ADVERTISEMENT

Alex Velea și Antonia nu au nicio reținere când vine vorba de sentimentele declarate în mediul online și se surprind adesea reciproc cu diverse declarații sau gesturi emoționante.

După ce Alex Velea și-a uimit susținătorii când și-a tatuat atât chipul fiicei Antoniei, Maya, cât și chipul partenerei sale, a venit rândul Antoniei să își arate admirația față de soțul ei cu un tatuaj. Anunțul a fost făcut chiar de către cântăreț, pe contul său de Instagram, alături de un mesaj romantic:

ADVERTISEMENT

,,Diamantul meu” a scris artistul emoționat.

Antonia
Antonia, gest suprem pentru Alex Velea. Iată ce tatuaj și-a făcut artista. Sursa foto: Instagram.

Antonia și Alex Velea par să aibă căsnicia perfectă și le-au mărturisit curioșilor că secretul mariajului lor este susținerea reciprocă. Între cei doi există o comunicare permanentă, deciziile sunt luate în cuplu și, conform declarațiilor acestora, nu au existat certuri majore ce nu au putut fi soluționate.

,,Nu au fost până acum certuri care să ne pună relația la încercare. Peste fiecare am trecut datorită iubirii și respectului, fiecare a știut să îl asculte pe celălalt și să depășim aceste momente care apar în orice cuplu.” a declarat Antonia, mai îndrăgostită ca oricând de partenerul ei.

ADVERTISEMENT

Pandemia i-a ajutat și mai mult pe cei doi să își consolideze căsnicia, deoarece au petrecut mai mult timp cu Akim și Dominic, însă, din nefericire, Maya nu a putut fi alături de ei.

„În primul rând, am fost toți acasă mult timp, ceea ce nu se prea întâmpla înainte, având în vedere că amândoi aveam concerte, filmări, studio, o viață activă. Așa că am avut mai mult timp pentru noi, pentru copii, să ne relaxăm, să ne odihnim, să petrecem timp împreună, să ne bucurăm unii de ceilalți. Pe de altă parte, a fost și este greu că nu o văd pe Maya și nu știu când se va putea. Și apoi este ciudat să știi că nu poți ieși din casă, că nu poți face ceva ce înainte părea normal”, a declarat Antonia într-un interviu pentru revista Viva.

În plus, dacă în ceea ce privește viața de cuplu, cei doi sunt foarte împliniți cu o familie relativ numeroasă, din punct de vedere profesional, nici că se putea mai bine. Antonia și Alex Velea au multe contracte cu diverse companii și primesc permanent oferte pentru concerte sau pentru a promova diferite branduri.

 

 

ADVERTISEMENT