News

Ulefone lansează telefonul cu cea mai mare baterie din lume. Te ține cinci zile până ai nevoie de încărcător

Ulefone propune publicului un smartphone cu o baterie gigantică, a cărui autonomie e de cinci zile.
27.07.2021 | 18:55
Ulefone lanseaza telefonul cu cea mai mare baterie din lume Te tine cinci zile pana ai nevoie de incarcator
Ulefone lansează telefonul cu cea mai mare baterie din lume. Te ține cinci zile până ai nevoie de încărcător. Sursa foto: Aliexpress.com.
ADVERTISEMENT

Brandurile ceva mai puțin cunoscute de pe piața telefoanelor mobile au tendința să ofere uneori smartphone-uri cu baterii gigantice. Acestea debutează la capacități de 6.000 mAh și pot ajunge chiar și la 11.000 mAh.

Unul dintre acești producători, care nu se află în permanent în lumina reflectoarelor, vrea să ajungă pe primul loc în ceea ce privește capacitatea bateriei.

ADVERTISEMENT

Astfel, brandul chinezesc Ulefone a lansat modelul Power Armor 13, iar vedeta acestui smartphone este bateria de 13.200 mAh. Această capacitate o depășește ușor pe cea a lui BlackView BV9100, devenind astfel cea mai mare baterie a unul telefon de pe piață.

Desigur, nu trebuie uitat telefonul Energizer P18K Pop, dezvăluit la MWC 2019 și care propunea o baterie de 18.000 mAh. Din păcate, acesta nu a strâns finanțarea necesară pe Indiegogo, astfel că proiectul nu a văzut lumina zilei dincolo de conceptul inițial. Într-un mod tragicomic, doar 11 persoane au oferit finanțare proiectului, fiind strânși doar 15.005 (ceva mai mult de 1%) din cei 1,2 milioane de dolari ceruți.

ADVERTISEMENT

Cinci zile de folosire sau 600 de ore de standby pentru Ulefone Power Armor 13

Ulefone estimează că poți folosi acest smartphone cam cinci zile până să ai nevoie să îl încarci. Durata de viață a bateriei în standby este de 600 de ore, sau 25 de zile.

Atunci când bateria va ceda, vei putea să încarci telefonul prin intermediul cablului, la 33W, sau wireless, la 15W. Deoarece bateria are o capacitate atât de mare, poți folosi telefonul chiar și pentru a încărca alte dispozitive, la viteza de 5W.

ADVERTISEMENT

Noul smartphone este dotat cu un rating de protecție IP68/IP69K și oferă un ecran FHD+ LCD, cu diagonala de 6,81 inci.

Procesorul este un MediaTek Helio G95 4G, iar alături are și 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare. Poți adăuga și un card de memorie pentru mai mult spațiu.

ADVERTISEMENT

Smartphone-ul are și un sistem cu patru camere foto, una de 48 MP, una ultra-wide de 8 MP și o pereche de senzori de 2 megapixeli. Camera de selfie-uri are senzorul de 16 megapixeli.

Între alte funcții importante ale smartphone-ului se numără posibilitatea de măsurare a distanțelor prin infraroșu, suportul pentru un endoscop prin intermediul unui port dedicat, un senzor de amprentă lateral și un buton personalizabil.

Pe site-uri precum AliExpress, telefonul se vinde la un preț special momentan, de doar 299 de dolari, iar prețul obișnuit va fi de 499 de dolari.

ADVERTISEMENT