News

Ulise Toader, candidat PPU-SL la Senat, reacție dură la adresa guvernului Orban!

01.12.2020 | 20:00
Ulise Toader candidat PPUSL la Senat reactie dura la adresa guvernului Orban
ADVERTISEMENT

Ulise Toader, candidat PPU-SL la Senat a avut o reacție dură la adresa guvernului condus de Ludovic Orban! Umanistul i-a acuzat pe cei de la conducere pentru situația în care se află toți cei care merg la Piața Obor. 

Astfel, indiferent că vorbim de țăranii care vin să-și vândă produsele sau de clienți, toți sunt expuși frigului și curentului, conform lui Ulise Toader.

ADVERTISEMENT

Acesta a postat pe o rețea de socializare un text în care le-a explicat guvernanților că toată lumea este supărată și dezamăgită de deciziile pe care aceștia le-au luat.

Ulise Toader, candidat PPU-SL la Senat, acuze la adresa guvernului Orban!

„Nu am sa inteleg niciodata de ce in Piata Obor taranii si clentii de la parter sunt expusi frigului si curentului, iar cei de la etaje beneficiaza de conditii umane!!!

ADVERTISEMENT

Cert este faptul ca lumea este suparata, pe buna dreptate, pe cei ce Guverneaza aceasta tara!

Cat despre noi, lumea zice ca ne voteaza, pentru ca noi umanistii suntem oameni cu credinta in bunul Dumnezeu.

Cu dragoste fata de oameni, profesionisti, cu demnitate onoare si curajul necesar pentru a ne bate cu raul ce a adus aceasta tara minunata (Gradina Maicii Domnului) intr-un hal, fara de hal!”, a scris Ulise Toader.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Ulise Toader a deținut în ultimii ani funcții importante în sectorul de siguranță națională. A fost directorul general și președinte al Consiliului de Administrație de la Uzina Mecanică București.

De asemenea, acesta a activat ca șef al Inspecției Generale Anticorupție din cadrul Romarm.