Life

Ultima apariție a lui Nosfe la Chefi la Cuțite. Regretatul artist a fost eliminat după al zecelea battle

Telespectatorii Chefi la Cuțite au putut vedea ultima apariție a lui Nosfe în emisiune. Regretatul artist a fost eliminat în ediția difuzată marți.
09.11.2022 | 00:33
Ultima aparitie a lui Nosfe la Chefi la Cutite Regretatul artist a fost eliminat dupa al zecelea battle
Ultima apariție a lui Nosefe la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nosfe a avut ultima apariție la Chefi la Cuțite după ce a fost eliminat din competiție, în urma duelurilor din ediția difuzată pe 8 noiembrie.

Nosfe, ultima apariție la Chefi la Cuțite, după ce a fost eliminat

Darius Vlad Crețan, pe numele său real, s-a stins din viață în noaptea de 15 spre 16 octombrie 2022, la doar 37 de ani. Membrul trupei Șatra Benz a participat la sezonul 10 Chefi la Cuțite și a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Filmările pentru sezonul 10 Chefi la cuțite s-au încheiat în urmă cu câteva luni, așa că battle-urile în care a apărut Nosfe au continuat să apară pe post și după decesul artistului.

Inițial, cântărețul nu a trecut de proba bootcamp-ului. Ulterior, după ce Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă, Nosfe a revenit în concurs, alături de alți trei concurenți.

ADVERTISEMENT

Regretatul artist a fost eliminat în ediția difuzată marți seară. În battle-ul cu numărul 10, Nosfe a gătit un preparat de doar patru puncte, care i-a adus eliminarea din show-ul culinar.

În momentul în care scenele au fost filmate, nimeni nu știa că aceasta avea să fie ultima apariție la televizor a lui Nosfe.

ADVERTISEMENT

Colegii din echipa condusă de Florin Dumitrescu au fost triști după ce au aflat că Nosfe este concurentul eliminat. Aceștia au ținut să-i spună că i-a ajutat foarte mult de-a lungul battle-urilor la care a luat parte.

“Nu meritam să merg mai departe, sunt conștient. Farfuria asta de azi nu cred. (…) Experiența Chefi la cuțite mi s-a părut genială.

ADVERTISEMENT

Foarte intensă, mai intensă decât mă așteptam eu. Sunt pregătit să mă duc la concursuri mai complicate.”, a spus Nosfe după eliminare.

ADVERTISEMENT

Artistul și-a luat rămas-bun de la coechipierii săi și de la chef Florin Dumitrescu, după care a părăsit platoul emisiunii culinare de la Antena 1.

Nosfe a murit la doar 37 de ani

Moartea lui Nosfe i-a întristat pe fanii artistului, dar și pe apropiații săi și pe colegii de breaslă. Artistul a suferit un infarct la doar câteva ore după ce a susținut un concert.

Rapperul a lăsat în urmă o soție îndurerată, Mădălina Crețan, care i-a dăruit și o fiică, Iris.

Mai mulți artiști au transmis mesaje de condoleanțe după vestea decesului membrului Șatra Benz.

De asemenea, și chefii Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au transmis mesaje, fiind șocați de moartea prematură a lui Nosfe.